2020-01-14 ساعت 11:29
(2020-01-06 ساعت 03:08)new king نوشته: سلام دوستان یک سوال داشتم راجع به منطبق بودن فرمهایی که برای سیتیزنشیپی پر میکنیم با سی وی که برای دانشگاهها قبلا فرستادیم.من یکم فرمی که پر کردم با سی وی منطبق نیست.به نظرتون اینها سی وی ما رو هم پیدا میکنن و مطابقت میدن با فرمهای سیتیزنشیپی که پر کردیم؟راستش الان یکم استرس گرفتم چون من پنج ماه اول که گرین کارت داشتم ایران بودم و بیکار بودم ولی تو سی وی که برای دانشگاهها می فرستادم می نوشتم کار میکردم[font=Tahoma, sans-serif, Arial, Helvetica]شما باید روز مصاحبه قسم بخورید که نوشته های فرم حقیقت داره. فکر نمیکنم سی وی های (غیر رسمی ) قبلی که به جاهای دیگه ارائه کردید ملاک تصمیم گیری باشه. بنابراین استرس را از خود دور کنید ضمن اینکه تصحیح سی وی ارسالی در گذشته فکر نمیکنم مقدور باشه... شما تا قبل از قسم فرصت دارید در صورتیکه موردی در فرمهای سیتیزن شیپ اشتباهه تصحیح کنید.
[/font]
[font=Tahoma, sans-serif, Arial, Helvetica]
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر