2021-03-05 ساعت 02:02
(2021-02-21 ساعت 01:25)amirhossein.mo نوشته: سلام من یک سوال راجب CSPA و حساب کردن سن داشتمسلام ... استرس نداشته باش سن شما رو در زمان شروع کیس در نطر میگیرند و طولانی شدن کیس بشما آسیبی از لحاظ عدم مشمولیت وارد نمیکنه .
خاله بنده 03َaug2009 در کتگوری F4 برای مادر من اپلای کرده. من وقتی سایت USCIS رو چک می کنم این رسید رو میده:
[font=georgia, helvetica, serif]On May 23, 2017, we approved your Form I-130, Petition for Alien Relative, Receipt Number WAC*****We sent you an approval notice. Please follow the instructions in the notice. If you do not receive your approval notice by June 7, 2017, please go to [/font][font=georgia, helvetica, serif]www.uscis.gov/e-request[/font][font=georgia, helvetica, serif]. If you move, go to [/font][font=georgia, helvetica, serif]www.uscis.gov/addresschange[/font][font=georgia, helvetica, serif] to give us your new mailing address.[/font]
که بر اساس این یعنی تاریخ approval May23,2017 هست که cspa 8 سال سن من رو freeze می کنه.
ولی ما یک نامه از NVC گرفتیم که تاریخش Nov2009 هست و کیس نامبر ما توش گفته شده.
این یعنی کیس ما اول ب nvc رفته بعدش approve شده ک ب نظر درست نمیاد.
من الان 20 سالم هست و خیلی استرس cspa دارم واسه همین دنبال تاریخ approval می گردم.
مرسی