2022-04-20 ساعت 21:32
(2021-03-18 ساعت 20:20)marco250 نوشته:سلام. من مورد شما رو پرسیدم. هیچ مشکلی پیش نمیاد و میتونید برای سیتیزنی اقدام کنید.(2021-03-18 ساعت 08:37)parsab نوشته: سلام دوستان مشکلی دارم که خیلی حالمون رو استرسی و بد کردهمتاسفانه اگه بخواهیم واقع بین باشیم به نظر من باتوجه به سابقه ای مشابه که برای دوست من اتفاق افتاده و در پست قبل از پست شما نوشتم [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]کیس شما را [/font]دنی می کنند بخاطر اینکه شما هیچ وابستگی قابل قبولی به این کشور ندارید.
من و همسرم 2014 لاتاری بردیم . اومدیم امریکا و پاس سفید گرفتیم و برگشتیم، چون همسرم دانشجو بود و دوسال نیاز داشت تا درسش رو تموم کنه. 2016 که درسش تموم شد برگشتیم آمریکا و چهارسال رو بدون مشکل پر کردیم و تقاضای سیتیزنی دادیم. دوهفته پیش به مصاحبه رسیدم؛ امتحان تاریخ و زبان رو هم قبول شدم. منتها افسره گفت بهت خبر میدیم. دو روز بعد یه نامه اومد که ازم تقاضای مدرک کرده برای "اقامت ممتد" بابت اون دوسالی که بیرون بودیم (evidence of residence) و مدارکی میخان بابت اون دوسال پاس سفید که نشون بده با آمریکا در ارتباط بودم؛ مثل گردش مالی،پرداخت مالیات، اجاره خونه و پرداخت قسط و وام. ما فقط یه حساب خیلی کم گردش داشتیم و از آدرس خاله م استفاده میکردیم برای مکاتبات و متاسفانه مالیات رو فایل نکردیم چون درامدمون خیلی کم بود.
الان خیلی استرس داریم و حالمون خرابه(( میترسیم اپلیکیشنمون رو deny کنن. چون زیاد مدارک برای اثبات اون دوسال نداریم. باس به نوعی ثابت کنیم با آمریکا در ارتباط بودیم و اقامتمون رو abandon نکردیم