2010-09-29 ساعت 01:08
(2010-09-29 ساعت 01:05)nefarioos نوشته:(2010-09-29 ساعت 00:20)yas نوشته: الان واقعا شرایط بدیه. من فکر کنم کسانی که ابوظبی هستن اصلا دوست ندارن بشنون که قسمت نبوده و خیری توش هست. هرچند که منم موافقم که هست اما به نظرم برای کسی که تو این شرایطه اصلا قابل قبول نیست..
بیاین قبول کنیم ما اشتباه کردیم. همه کسانی که حالشون رو فدای آیندشون کردن از جمله خودم اشتباه کردیم. اسم گرین کارت و آمریکا انقدر برامون بزرگ بود که همه زندگی و انرژیمونو صرف کردیم. نرفت تو گوشمون که تو نامه اول گفتن این فرم فرستادنا و رفت و آمدا ویزارو تضمین نمیکنه..
وقتی به چیزی بیشتر از حدی که داره ارزش بدی همین میشه. گرین کارت انقدر ارزش نداشت. باید وقت و انرژیمون رو صرف چیزی میکردیم که حداقل احتمال بازدهیش بیشتر باشه.
حالا تقدیر به این بود که بعضیا چوب اشتباهشون رو نخورن و بعضیا.. منم قبول دارم که انصاف نیست اما زندگی انصاف سرش نمیشه بعضی وقتا درسای سختی به آدم میده.
برای شما 2011 ها میگم گرین کارت براتون اندازه خودش مهم باشه. اندازه یه احتمال تو زندگی. به اندازه یه شانس. نه به قدر کل زندگی. تا اگه یه روز زمین خوردین انقدر محکم نباشه که نتونین پاشین
آبجی یاس تو میخوای چی کار کنی الان
همسرت هنوز انکاراست؟ خبری چیزی نگرفتی
?
من خودم آنکارام پاس همسرم دست سفارته و گفتن ویزا صادر شده اما تا با چشمم نبینم باور نمیکنم!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه