2010-10-02 ساعت 18:11
(2010-10-02 ساعت 16:56)naeiji1974 نوشته:(2010-10-02 ساعت 16:46)amir_khb نوشته: سلامواقعا بابت پيگيري و گرفتن ويزاتون بهتون تبريك ميگم.
من تاکنون پستی در این سایت نداشتم ولی از مطالب موجود در این سایت خیلی استفاده کردم و برای همین احساس دین میکنم که تجربیات خودم را حداقل به بچه های 2011 انتقال بدم.
من همسر new-new هستم که پست های زیادی در این سایت نوشته.
من و همسرم در 16 آگوست مصاحبه داشتیم که ویزای هر دو ما موکول به کلیرنس شد و کلیرنس همسرم 22 سپتامبر اومد و همون هفته هم برای ویزا اقدام کرد.
با توجه به نیومدن کلیرنس من تا روز سه شنبه 28 سپتامبر ، من عازم ابوظبی شدم که متاسفانه در روز سه شنبه به ما اعلام کردند نه تنها کلیرنس من آماده نیست بلکه ویزای لاتاری نیز به حد نصاب رسیده و به هیچ عنوان ویزائی صادر نخواهد شد و ویزا تمام شده است.
من عصر همان روز در کمال ناامیدی سه ایمیل با عناوین و مضامین متفاوت به سفارت زدم که همه آنهی حکایت از این داشت که چطور به یک زوج فقط به یکی ویزا دادند و به اون یکی ندادند و این چه قانون مسخره ای هست که من 5 سال منتظر بمونم تا همسرم بتونه برای من اقدام کنه.
روز چهارشنبه من در اوج ناامیدی رفتم سفارت و پس از بحث و اصرار فراوان موفق شدم فقط پاسپورتم رو برای چک مجدد بفرستم داخل سفارت.
جالب اینک اینکه با کمال نباوری اونها پس از دریافت ایمیل های من کیس رو مجحددا فعال کردند و فردای اونروز با وجود تمام شدن ویزاها برای من در آخرین روز ویزا صادر شد.
من اینرو نوشتم که بچه های 2011 واقعا تا اخرین روز امید داشته باشند و هر کاری از دستشون بر میومد انجام دهند.
در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است
ولي دوستان حس من در مورد دوگانگي رفتار سفارت خانه ها( كه ويزاي لاتاري تموم شده و با اينحال به اين دوستمون ويزا دادن اينه كه فكر كنم در راستاي اين تحريم هاي لعنتي دارن محدوديت هائي رو براي اتباع ايراني بوجود ميارن.لطفا بقيه دوستان هم نظرشون رو بدن.
اگه تموم شده كه تموم شده.نميشه كه به يكي بدن به ده نفر ندن.ممنون
من اعتقادی به اینکه به خاطر بحث تحریم محدودیتی ایجاد بکنند ندارم. واقعا تعداد ویزاها به حد نصاب به نظز میومد که رسیده. ولی معمولا سفارتخانه ها این مجوز را دارند که در شرایط خاصی در حد محدود ویزا صادرکنند.
عمل سفارت ابوظبی به تمام کسانی که تا آخرین لحظه کلیرنس اونها اومد ویزا داد که نمونه روشن ،مورد homeless بود که آخرین روز ویزا گرفت.
نتیجه انکه بچه های 2011 تا آخرین لحظه اغمید داشته باشند.