2010-10-04 ساعت 14:12
(2010-10-04 ساعت 01:30)مهسا ح نوشته: یه سوال دارم... از زمان تاریخ مدیکالی که توی آنکارا انجام میشه تا زمان خروج از کشور 6 ماه وقت داریم؟ حتی اگه ماه آخر مثلا آگوست یا سپتامبر 2011 بریم مصاحبه بازم 6 ماه وقت داریم که تو ایران بمونیم؟یعنی میشه توی سال 2012 خارج شد یا حتما باید همه تا 30 سپتامبر 2011 از کشور خارج بشن؟ من باید دانشگامو تموم کنم.هر جور حساب میکنم 1 یا 2 ترمم میمونه. الان سال سوم(ترم 5) هستم و کیس نامبرمم ***43 هست.سال دیگه کارنت میشم ایششششاللله!.میخوام مدرک لیسانسمو حتما بگیرم و به خاطر 1 ترم از دستش ندم. باید یه برنامه ریزی درست کنم.گیج شدم!
پروسه خروج از کشور ارتباطی با حداکثر زمان اخذ ویزا و لاتاری ندارد. به این معنی که شما تا آخر سپتامبر 2011 فرصت دارید که ویزا بگیرید ولیکن حداکثر زمانی که می توانید برای ورود به آمریکا صبر کنید بستگی به تاریخ اعتبار ویزاتون و مدیکال دارد. در آنکارا حداکثر اعتبار ویزا شش ماه پس از تاریخ مدیکال می باشد و ظاهرا ابوظبی یکسال (ابوظبی رو مطمئن نیستم از بقیه دوستان بپرسید).
ضمنا شما می توانید تحصیلتون رو از راه های ترم تابستانی و معرفی به استاد و ... تا جایی که امکان دارد پیش ببرید و برای باقیمانده مرخصی تحصیلی بگیرید. به امریکا بروید و پس از مدت کوتاهی از دریافت گرین کارت برگردید درستان را تمام کنید.
برای جزییات دریافت گرین کارت و برگشتن به تاپیک های دیگه مراجعه کنید