کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اطلاعات مربوط به دریافت نامه دوم (نامه مصاحبه)
(2010-10-04 ساعت 23:17)rayan.s نوشته:  USER جان؛ بالای فرم خواسته شده در نامه دوم سال پیش نوشته مسافرتهای بالای 16 سال رو اعلام کنید.
مرسي رايان عزيز
درسته مسافرت هاي بالاي سال رو بايد ذكر كنيم.

(2010-10-05 ساعت 17:21)TAHSINO نوشته:  user جان
ممنونم از پاسخ هات
ببخشيد كه من در دو جا دو بار سئوال هامو مطرح كردم
نمي دونشتم اينقدر به همه جا اجحاف داري - بذار به حساب نگراني ام و مرا ببخش
نگراني دقيق من از ندانستن نوع مدارك مالي است . كه در ايميل براي من فرستادن - بند 6 - و لينكش كار نمي كنه
اطلاعات مربوط يه contact information را از لينك اين سايت دانلود كردم - سپاس
ولي در مورد مدارك مالي نمي دونم بايد چه كنم؟
همينطوري ترجمه و تائيديه سند و حساب بانكي را بذارم تو پاكت و بدم بره ؟؟؟؟
همه مدارك ارسالي ترجمه شده (شناسنامه، كارت ملي، مدرك تحصيلي) وكپي پاسپورت و نامه تمكن مالي بانك و مدارك اسپانسر هر چي كه توي اون چك ليست نوشته شده (در قسمت مدارك مالي، هر مدركي كه ميتوني جور كن!) همه رو بگذار توي يك پاكت با خودت وردار ببر تي ان تي، دي اچ ال يا هر پست ديگه اي! اون آدرس ها رو هم قيچي كن با خودت ببر، پست كه پاكت رو بهت داد مدارك رو بريز توي پاكت! آدرس ها رو با چسب قطره اي! ماتيكي يا هر چيز ديگه اي بچسبون! فقط يادت باشه جاي گيرنده و فرستنده رو برعكس نزني كه مدارك به جاي آنكارا مياد دم در خونه خودت!! دونقطه دي!

قبض رو كه گرفتي روزي يك بار (بيشتر نه!) به سايت TNT يا DHL يا پست مربوطه سر بزن و كد رهگيري رو وارد كن و ببين بسته كجاست!

ديگه هم نگران چيزي نباش!
تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa ، lale ، TAHSINO ، AMIN3Y

پیام‌های این موضوع
RE: اطلاعات مربوط به دریافت نامه دوم (نامه مصاحبه) - توسط User - 2010-10-05 ساعت 17:41

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان