2010-10-06 ساعت 11:35
(2010-10-04 ساعت 19:08)saeed53 نوشته:سلام آقا رسول و سعید گل. شاهو جان چطوره؟ واقعاً ازتون ممنونم به خاطر روحیه جنگنده شما.(2010-10-04 ساعت 14:52)Rasool نوشته: سلام عزیزانرسول دمت گرم بهترین تصمیم ممکن رو گرفتی
دلم نمیخواد دیگه راجع به این قضیه چیزی بگم اما دیدم اگه این مطالب را ننویسم
شاید به بچه هایی که تازه وارد این راه شدن خیانت کردم.
اول من واقعا از همدردی و محبت مدیران و دوستانم در مهاجر سرا نسبت به من
و دیگر دوستانم سپاس گزارم.
دوم اینکه به ما ایرانی ها یاد دادن هر وقت که یکی حقمون را میخوره و ضایع میکنه میگیم خدا خواست..یه مصلحتی توش بود یا یه حکمتی داشت و از این
حرفها...اینا همش توجیه..
بنده اصلا به این مزخرفات اعتقادی ندارم..چون من و دیگر دوستان به عینه دیدیم
که بی هیچ دلیلی بهمون ویزا ندادن و حقمون را پایمال کردن.برای این حرفم هم دلیل دارم..
من و دوستان دو نمونه اونجا دیدیم که چطوری دقیقه ی نود ویزا گرفتن.
یکی اش یه خانواده ی 3نفری بودن که کیس نامبرش 48000 بود و روز 27 سپتامبر اومده بودن برا مصاحبه و 1 اکتبر ویزاشونا گرفتن وتاریخ کلیرنسشون هم 30سپتامبر بود.اصلا ای آقا نمیدونست لاتری چیه ..ازش پرسیدم کیس نامبرت چیه بلد نبود از دخترش پرسید؟؟؟؟؟؟؟
مورد دیگه هم که سعید جان تو پستش گفته بود یه آقای دکتری بود که 40روز از مصاحبه اش گذشته بود وبا تمام ناامیدی اومده بود ..ایشون هم 27 ام مصاحبه شد و در کمال ناباوری روز 2اکتبر ویزاشو گرفت..البته حقشون بود مبارکشون باشه.
اماا من میخوام بدونم اینا چطوری در عرض 3روز جواب FBI چکشون اومد؟؟؟
اما مال من یا شاهو یا سعید ودیگر دوستان بعد از چندین وچند ماه نیومده؟؟؟
بنابراین FBI چک یه دروغ بزرگه..
مطلب برا گفتن زیاد انشاالله تو میتینگها برای تازه واردها میگیم.الان هم اینها رو گفتم که تنها اطلاع رسانی کرده باشم و دینم را ادا...
در ضمن من امسال و سالهای دیگه هم در لاتری شرکت خواهم کرد.دست از تلاش بر نمیدارم...اگه هم کمکی از دستم بر بیاد برای تازه واردها دریغ نمیکنم ودر خدمتشون هستم...
ببخشید پر حرفی کردم
بی ا غراق میگم شاهو و رسول و مهدی (ارشک) یکی از صبورترین و بهترین دوستای دنیا هستن
هر جا هستین زنده باشین و برای رفتن تلاش کنید
از روزی که شما از آنکارا رفتید من دو روز تو آنکارا تنها منتظر بلیط برگشتم بودم و فقط خدا میدونه که تو تنهایی چی به من گذشت .
به قول شما هنوز ما به آخر خط نرسیده ایم و باید برای لاتاری سال دیگه و کیس کانادا از همین الان اقدام کنیم. در ضمن اگه کاری بود در خدمتیم..
از آشنایی با شما و سایر دوستان بسیار خوشحال هستم.