2010-10-07 ساعت 15:13
(2010-10-07 ساعت 02:18)AmericanHamid نوشته:(2010-10-07 ساعت 00:37)free_free نوشته: هر ماه هیات استهلال بولتن(هیاتی که از طرف ادمین مسوول پیدا کرد ن بولتن ویزا هستند) ، با استفاده از تجهیزات مدرن و تکنولوژیک و گمانه زنی های دانشمندان نجوم(اینجا منظور اشکان است) در قالب هفتاد گروه بولتن یاب در نقاط مختلف و دوردست اینترنت مستقر می شوند و هتگامی که شما در خواب ناز هستید این عزیزان با تلسکوپ و میکروسکوپ و عینک آفتابی دنبال هلال بولتن جدید هستند.
دست مریزاد.....
والذین یکاشفون البلاتین الجدید هم کلیرون سریعا. ان وعد الکی سی سی حقا.
دوست عزیز شما که اینقدر عربی رو دوست دارید و دعا نویسیتون هم خوب خوب یه دعا برای بچه های 2010 مینوشتی که این بلا سرشون نیاد.
در ضمن بخاطر اون امضای قشنگتون امروز رفتم ورزشگاه بازی ذوب آهن -الهلال و هی داد زدم " خلیج پارس ایران " یکی گفت حالا چرا هی میگی گفتم اگه نگم free_free عزیز از سایت اخراجم میکنه .
دوست عزیز ممنونم از محبت شما
بنده هیچ فرصتی رو برای خندیدن و خنداندن به زبان عربی!! از دست نمیدم ، تو امضام همه چی مشخصه!
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)