2010-10-09 ساعت 14:25
(2010-10-09 ساعت 13:53)Rasool نوشته:(2010-10-09 ساعت 13:16)satusa نوشته: فكر كنم بحث يه خورده احساسي شده!
چرا فکر میکنید بحث احساسی شده؟؟؟ من دارم واقعیاتی را که برامون رخ داده را برا دوستانی که میخوان مثل ما برن مصاحبه میگم.حالا اگه فکر میکنید احساسات باشه دیگه احساسی برخورد نمیکنیم.
من 17 می با یکی از دوستانم که ایشان هم عضو مهاجرسرا بود رفتیم برا مصاحبه.من دوشنبه مصاحبه داشتم و دوستم فرداش.من به خاطر سربازیم برگه آبی گرفتم اما دوستم چون سربازیش را خریده بود یا نمیدونم معاف شده بود 3روز بعدش ویزاشو گرفت الانم 1ماه که رفته کالیفرنیا...
حالا احساس یا واقعیت I don,t know
دوست عزيز
ضمن تشكر بسيار از شما كه تجربيات واقعيتون رو در اختيار ما مي گذاريد وليكن موارد زير قابل تامل هستند و منظور من اين هستش چنانچه راهكاري كه ارائه ميشه از روي احساس و عصبانيت باشه جوابگو نخواهد بود حتي اگر واقعيت باشه:
1. آيا شما 100% مطمئن هستيد كه به اين دليل كلير نشديد يا فقط بر اساس مقايسه به عدد 99.9% رسيده ايد؟ كسان ديگه اي هم در شرايط شما بودند و ويزا گرفتند. پس نشون ميده پارامترهاي ديگه اي هم ميتونه اثر گذار باشه.
منظورم اينه كه آيا به شما دليل عدم كلير رو اعلام كردن يا فقط گفتند كلير نشديد؟
2. انكار واقعيت و يا دروغ گفتن هزار تا پي آمد بعدي داره كه واسه يه دونه دروغ بايد 10 تا دروغ ديگه جور كرد و همينطور تصاعدي ...
با اين شرايطي كه از سير تا پياز از ما انواع و اقسام مدارك رو مي خوان و اكثرا هم در مراحل مختلف از ثبت نام تا ارسال فرمها و .. اطلاعاتشون رو گفتند، بالاخره توي يه جايي تناقضش رو ميشه و اون موقع است كه به قول دوستمون از ترس مرگ خودكشي كرديم!
3. من فقط از اين منظر با شما موافق هستم كه تا جايي كه امكان داره اگر چيزي رو نخواستند و يا توضيحي نخواستند مطلب اضافه ارائه نكنيم و در عين حال چيزي رو مبهم باقي نگذاريم.
به نظر من اگر يه اطلاعاتي رو مبهم اعلام كنيم تا موضوع بطور مشخص براشون كلير نشه جواب نميدن.
پس شك اوليه بسيار مهم هست. از اول نبايد شك بكنه، اگر كرد بايد براش روشن بشه والا ديگه كار از كارجا گذشته!