2010-10-10 ساعت 21:21
(2010-10-09 ساعت 19:17)Rasool نوشته:(2010-10-09 ساعت 18:54)هموطن نوشته: راستش خیلی دل دل کردم که اینو بگم یا نه، اما پایداری و روحیه خوب دوستان رو که دیدم به نظرم اومد اتفاقی که برای یکی از آشنایانمون افتاده بود رو تعریف کنم: ایشون پارسال و از طریق دیگری غیر از لاتاری اقدام کرده بود، بعد از مصاحبه مثل خیلی های دیگه برگه آبی گرفته بود و منتظر کلیرنس بود اما بعد از یه مدتی ای میل براش اومد که کیس شما از نظر ما قابل قبول نیست و مردود است! لازمه بگم ایشون از طریق یه وکیل خیلی قدر اقدام کرده بود، و همین جا بود که جناب آقای وکیل مثل میتی کومون وارد ماجرا شد و سفارت آنکارا رو "سو" کرد، خودشون می گن که از طریق لابی نمایندگانی در کنگره از سفارت آنکارا شکایت کردند و جالبه که دادگاه سفارت رو محکوم کرد و دستور داد پرونده این آشنای ما دوباره بررسی بشه، و ایشون الان در آمریکاست. ظاهراً آفیسر مصاحبه کننده هم اخراج شد (شاید هم به سفارت آمریکا مثلاً در بورکینافاسو تبعید شد! الله اعلم)
الغرض، فکر کنم بد نباشه دوستان همگی با هم جمع بشن و با یکی دو وکیل معتبر مشورت کنند، شاید یک وکیل قوی بتونه کورسوی امیدی پیدا کنه و به راه حلی برسه، یا حداقل با شکایت از سفارتین آنکارا و ابوظبی بخشی از ضرر و زیان دوستان رو زنده کنه، و یا دست کم این شکایت باعث بشه که در سال های بعد این طور با روح و روان هموطنان بازی نشه
مرسی دوست عزیز
من هم با ایده شما موافقم اما نمیدونم دیگر دوستان ناکام از ویزا چه نظری دارن..یکی از آشنایان ما که ساکن امریکاست وقتی جریان کار مارا شنید گفت اگه وکیل بگیرید مشکلتون را حل میکنه و اتفاقا یه وکیلی را بهم معرفی کرد و گفت تو این زمینه فعالیت میکنه و خیلی هم سمج و پیگیره.ولی من متاسفانه نتونستم تا حالا باهاشون تماس بگیرم و صحبت کنم.
سلام دوستان عزیزم
موردی رو هم که به نظر من میرسه می نویسم تا شاید از برآیند نظرات دوستان و موارد مطرح شده بتوان لااقل راه کاری موثر و قابل استناد برای دفاع از حقوق خودمان چه در حال و چه در آینده داشته باشیم:
ابتدا این سوال رو می خواهم مطرح کنم که آیا در زمان مصاحبه خود ، به رفتار و نحوه برخورد افسر مصاحبه کننده شک نکردید؟
این موضوع از این جهت سوال برانگیز است که روحیات و شرایط روانی افسر مصاحبه کننده در زمان مصاحبه بسیار در نحوه روند کاری تاثیر گذار می باشد به نحوی که پرونده ای را که نیاز به بررسی کلی نیز نداشته باشد ، می توان چنان در گیر کرد که فاتحه اش خوانده شود . چون همانطور که می دانیم کسانی که برای انجام مصاحبه تعلیم داده می شوند باید دوره های خاص تخصصی را بگذرانند تا به قول معرف از چهره مصاحبه شونده یک روانشناسی بعمل آورند به همین دلیل اشخاصی که برای مصاحبه تعلیم دیده اند به عنوان یک کارشناس مورد قبول سفارت بوده و تصمیم شان به عنوان یک عمل صحیح تلقی می گردد. حال اگر در زمان مصاحبه و در آن ساعت خاص برای آن افسر خاص خبری بد و یا مشکلی بو جود آمده باشد تکلیف آن چند پرونده ای که وی در خصوص آنها قضاوت خواهد نمود چیست؟
این موضوع را نه برای اینکه خودم را توجیه کنم عنوان کردم ، بلکه به دلیل اینکه خود من هم در سالهایی که در ایران مشغول به کار بوده ام تا حدی از چهره افراد به حال درونی شان واقف شده ام می گویم ، دقیقاً افسری که با من مصاحبه می کرد حال خوشی نداشت و سوالاتی را که از من و همسرم در مورد سابقه و پرونده مان نمود همگی با حالت کینه و عصبیت بود . با این وجود در آن زمان اصلاً به خودم اجازه ندادم تا وی را متقاعد نمایم که جریان چیست. در خصوص سربازی ام سوا لش را بدین گونه از من عنوان کرد " سربازی تون تو س پ ا ه بوده ؟ " من جواب دادم بله دوباره با صدای بلند تری تکرار کرد " تو س پ ا ه ؟ " دوباره گفتم بله من در س پ ا ه در یکی از استخر ها به عنوان نجات غریق خدمت کرده ام. در همان زمان توی دلم به خودم گفتم کارم تمومه ، که همین اتفاق هم افتاد بعد از قریب دو ماه انتظار و هزینه های سنگین پاسپورت ها یمان و یک نامه بدون مهر و امضا را به دستم داده و دعوت کردند که در لاتاری سال آینده شرکت کنم .
موضوعی که داغ دلم را تشدید می کند این است که اگر در آن زمان فرد دیگری با من مصاحبه می کرد آیا باز هم وضعیت من این بود؟
سوال دیگری که مطرح است این که اگر FBI CHECK برای ما که بی جواب مانده و تا لحظه آخر در دست بررسی بوده آیا این بررسی به اتمام رسیده یا نه؟ دلیل پرسیدن این سوال این است که تا ساعت 19 روز پنجشنبه سی ام سپتامبر سفارت آنکارا در حال انتظار برای کلییر شدن ما بوده و این موضوعی است که همگی به آن اشراف دارند. معنی دیگر این عمل این است که اگر در ساعت 19 هر سی و اندی نفر هم کلییر می شدند ویزا وجود داشته و پاسپورت های شان باید ویزا می خورده یا به عبارتی دیگر تعداد 50000 ویزا برای لاتاری تکمیل نگردیده و هنوز ویزای صادر نشده وجود داشته و فقط و فقط عامل محدودیت زمان بوده که باعث عدم صدور ویزا گردیده.
دوستان عزیزم فکر می کنم برای سازمانی عریض و طویل مانند امور خارجه آمریکا این موضوع قابل قبول نباشد که بعد از کلی اقدامات برای جذب مهاجر به صورت قانونی و طی هفت خوان رستم برای هر نفر درست در لحظه نتیجه گیری ، گفته شود که چون وقت تمام شد ویزای موجود را نخواهیم داد.
این موضوع نه تنها منطقی به نظر نمی رسد بلکه بسیار واضح و قابل توجه می باشد و بنظر می رسد در صورت پیگیری اصولی از طریقی که دوست مان lordsaroman در پست خود در صفحه297 ذکر کرده و یا راههای دیگر به نتایج منطقی تر رسید.
به هر صورت فعلاً پروسه لاتاری 2010 بسته شده ولی هیچ غیر ممکنی غیر ممکن نیست شاید یک حرف یا یک عمل از ما در جایی خاص نفوذ خودش را انجام دهد وبه قولی ( از طرف آقا رسول) باید گفت که :
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری..آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی..(گاندی)