(2010-09-29 ساعت 17:20)shaan نوشته: هتل سگمان به نسبت قیمتش خوبه ولی هتل ددمان با توجه به اقامت 10 روزه من در آنجا نسبت به قیمتش خیلی خوب نیست ولی به سفارت نزدیکه واینترنت مجانی هم داره ولی یک هتل دیگه هست به اسم alba که 4ستاره است ولی خیلی از هتل ددمان 5ستاره تمیزتره ولی کمی به سفارت دورتره ولی به نظر من عالیه و spa هم داره .اینهم ادرس و تلفنش :سلام
Kocatepe Mh., Yüksel Cd 19, 06000 Ankara, Turkey
+90 312 419 1020
اگر قيمت هتل Alba را هم داريد لطفا بنويسيد.
متشكرم
(2010-09-29 ساعت 21:34)shaan نوشته: 1-هتل بیوک ارشان (3ستاره)محاسن:ارزان بودن. نزدیکی به سفارت. نزدیکی به امکانات شهری .اینترنت مجانی.معایب:نداشتن سیستم گرمایش و سرمایش مناسب. اتاقهای کوچک و بد بو و در مجموع یک هتل قدیمی و نخ نما با بدترین صبحانه ممکن.
2-هتل ددمان(5ستاره) محاسن:اتاقهای بزرگ و نسبتا مجهز .اینترنت مجانی .لابی نسبتا خوب .سالن ورزشی و سونا .نزدیکی به بلوار آتاتورک و سفارت و صبحانه مفصل.معایب:بالانس نبودن قیمت نسبت به امکانات. شلوغ بودن بیش از حد به علت برگذاری مداوم همایش ها و عروسی های مختلف در تالار های هتل.
3-هتل سگمان(4ستاره) محاسن :به سفارت از ددمان نزدیک تر است. نسبت به بهای پرداختی امکانات توجیه پذیرتری دارد.معایب:قدیمی تر بودن نسبت به ددمان و لابی نسباتا کوچک.
4-هتل(4ستاره)ALBA محاسن:نزدیکی به مرکز پر جنب و جوش شهر .داشتن سالن spa لابی مجهز. صبحانه عالی و ساختار عالی هتل در مجموع که حتی با وجود4ستاره بودن از هتل 5ستاره ددمان نیز بهتر است و البته دور از دسترس دلال های مفتخور و کلک بازی مثل تهران تراول است.معایب:نسبت به هتل های فوق کمی از سفارت دورتر است(حدود 10دقیقه).
سلام
متشكر از راهنمائي خوبتون.
چطور مي تونم هتل alba را رزرو كنم؟
متشكرم
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر