2010-10-11 ساعت 15:24
(2010-10-11 ساعت 01:59)Baabak نوشته:(2010-10-10 ساعت 01:59)mar308 نوشته: سلام دوستان من عکس جدید انداختم همه مشخصاتش هم درسته ولی تاریخ دوربینم رو 2008 تنظیم بود و بعد از فرستادن متوجه شدم آیا مشکلی پیش میاد؟
دوستانی که به هر دلیلی نمی خوان EXIF (یا همان اطلاعاتی که توسط دوربین در فایل ذخیره میشه) در فایل عکس وجود داشته باشه، می تونید دو کار تو فتوشاپ انجام بدید:
1. از گزینه Save for Web استفاده کنید. فقط حواستون باشه فرمت فایل رو بذارید رو JPEG. این گزینه EXIF رو حذف خواهد کرد.
2. کل عکس رو با Ctrl+A انتخاب کنید و با Ctrl+C کپی کنید. بعدش یک سند جدید New کنید و رزلوشن رو اصلاً تغییر ندید. سپس تو سند جدید با Ctrl+V عکس رو کپی کنید. اگر این فایل رو به صورت معمولی Save کنید، EXIF نخواهد داشت.
(2010-10-11 ساعت 01:25)mahdi1 نوشته: سلام
من عکس رو دادم عکاسی برام 600 در 600 پیکسل تنظیم کرد ولی به اشتباه dpi رو روی 150 گذاشته بود که من متوجه نشدم و بعد از ثبت نام متوجه شدم که چه دسته گلی به اب دادم به نظر شما ایراد میگیرن در صورت برنده شدن؟
پارامتر dpi در عکس های دیجیتال و همچنین عکس لاتاری اصلاً مهم نیست. این پارامتر فقط موقع چاپ یا پرینت مهمه.
اگه شما عکستون رو چاپ کنید 4x4 اینچ خواهد شد.
در مورد من که کار از کار گذشت امیدوارم مشکلی پیش نیاد
شماره کیس : 2015AS00000
تاریخ روئت قبولی در سایت: 1may
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ روئت قبولی در سایت: 1may
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم: