2009-03-01 ساعت 22:27
persia نوشته: سلام
من هم بالاخره کارنت شدم هفته پیشبرای April ولی اصلا فکر نمیکردم که اینقدر زود! من خودم رو برای June و July آماده کرده بودم و به خاطر همین برای سوپیشینه 1 ماه پیش اقدام کردم از طریق سفارت ایران و گفتند که حداقل 3 ماه طول میکشه و من هم گفتم که اشکال نداره چون 3 ماه دیگه از اون تاریخ میفته دقیقا در April و اصلا معلوم نیست که تا اون موقع آماده بشه یا نه
. میخواستم بدونم که اگه در روز مصاحبه این مدرکو نبرم و بگم که هر وقت به دستم رسید براتون میارم آیا این نقص مدرک ممکنه که تاثییر توی تصمیم گیریشون داشته باشه؟ نکنه بگن ردی؟ امیدوارم که هر چی زودتر بیاد.تقریبا تمام مدارکم آماده هست و بالاخره اسپانسر هم پیدا کردم ولی هنوز فرم رو پر نکرده.
با آرزوی موفقیت تمامی دوستان
سلام حميد جان. ايشالا بعد از اينكه فرشاد ويزاشو گرفت، نوبت تو كم ميرسه. لطفا تو هم مارو از پروسه ويزات بيخبر نذار. در ضمن در مورد عدم سو پيشينيه از ايران ميتونى قبلى را ترجمه كنى نه؟ من كه اخرين عدم سو پيشينه را كه پارسال گرفته بودم را ترجمه كردم دارم. من كيس نومبر 26XXX ام و مثل خودت بايد تا اخره امسال درسمو بخونم. در ضمن مصاحبه ام كپنهاگ هست. اميدوارام كه هممون ويزا بتونيم بگيريم