2010-10-13 ساعت 17:37
دوستان عزیز؛ ببینید تمام دیده ها و تجربه شما هم به نحویی این گفته رو تایید میکنه که مصاحبه و نظر آفیسر دارای اهمیته که یه دفعه یکی رو یه روزه یا سه روزه ویزا میدن و یکی رو 10 ماهه هم ویزا نمیدن. تو متن نوشته هم میگن زمان شروع کلیرنس از بعد مصاحبه با آفیسر آغاز میشه حالا آفیسر موقع بررسی مدارک تصمیم میگیره ویزا بده یا نه یا بقول علی جان یه فرمی داره که نوشته کلیر کم ، متوسط و غیره . من با نظرات شما که کلیرنس قاعده خاصی نداره مخالفتی ندارم فقط میخواستم بگم اهمیت روز مصاحبه خیلی زیاده. ضمنا" مطابق جدول نظر سنجی مدت زمان کلیرنس 2010 ( که متاسفانه طبق عادت بد موجود بین ایرانیان عزیز ؛ فقط نیمی از برندگان عضو سایت در آن شرکت کردند.) 85 درصد در کمتر از 2ماه کیلیر شدن. پس این مدت 2 ماه نوشته تو سایت وزارت امورخارجه آمریکا بیشتر به واقعیت نزدیکه تا مدت زمان 6 ماه نوشته شده در سایت سفارت.
نوشته های شما عزیزان 2010 تجربه گرانمایه ایست که اگر دوستان بدرستی مطالعه کنند بهترین تجربه ها رو بدست میارن. به نوبه خودم از شما عزیزان سپاسگذارم .
نوشته های شما عزیزان 2010 تجربه گرانمایه ایست که اگر دوستان بدرستی مطالعه کنند بهترین تجربه ها رو بدست میارن. به نوبه خودم از شما عزیزان سپاسگذارم .
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .