(2010-10-19 ساعت 20:29)saeed53 نوشته: با تشکر و تبریک مجدد به همه دوستان موفق در سال 2010 و نظر به اینکه حضور من یا رسول یا شاهو در این گردهمایی مثبت واقع نخواهد شد ( (((تایم گردهمایی کم هست زمان کافی برای صحبت در مورد همه ی زمینه ها نمیشه. در حال حاضر چون پرونده ی 2010 بسته شده, موضوع گفتگو بیشتر در مورد سفر اول بچه ها , چگونگیش و اطلاعات دیگر در مورد این موضوع و ... هست. ))) لذا با این پست از همه دوستان 2010 خداحافظی میکنم و ارزوی روزای خوب و پر از شادی برای همه دارم
خیلی دلم براتون تنگ میشه ولی دنیا ی ما هم بزرگه
شاید اینبار با 2012 بیایم که اگه اینطور شد که دیگه addmin جان باید جاشو بده به من
همه شاد وپیروز باشین
عضو جا مونده 2010
عضو جا مونده 2010
سعید جان شما که جزو بچه های لاتاری 2010 هستید. چه جا مانده چه جا نمانده فرقی نمیکنه که. اون متن موضوع ها هم مقایسه با موضوعات دوستان 2011 بود.
هم شما, هم رسول و هم شاهوی عزیز دوستای خوب ما هستید, جزو بچه های 2010 هستید و تو این یه سال به خیلی از ماها کمک کردید. فکر نمی کردم شما اینجوری بخواید خداحافظی کنید و با توجه به اعلام آمادگیتون برای گردهمایی امیدوارم حتما روز جمعه شما دوستای خوب رو ببینیم.
به امید دیدارتون
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه