کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
سلام دوستان

منم به لطف خدا 2 روزه که در آمریکا هستم . پروازم به هواپیمایی BMI به مقصد لندن و از اونجا به هواپیمایی UNITED به سانفرانسیسکو بود. پرواز اولمون زیاد بد نبود ولی وقتی تو لندن سوار هواپیمای دوم شدیم ، دیدیم که تو پرواز قبلی کلاً سر کار بودیم Wink هم غذا هاش ، هم هواپیماش و هم سرویس دهی اش کلی با قبلیه فرق داشت.

موقع ورود تو فرودگاه پاکت زرد و گرفتن و به پاسپورت ام هم یه مهر زدن به صفحه روبرویی ویزا که میشه ازش بمدت یکسال بعنوان گرین کارت استفاده کرد . از آفیسر هم در مورد اینکه به اداره سوشیال هم لازم هست برم یا نه ، پرسیدم و گفت که حتماً برو ! فرداش وقتی رفتم اداره سوشیال ، گفتن ما هیچ کاری تا 30 روز نمی تونیم بکنیم ، اگه از 4 تا 6 هفته به دستتون نرسید ، بیایین تا دوباره براتون اقدام کنیم .

در قسمت کنترل بار ها فرم آبی رنگ رو که پر کرده بودم ازم گرفتن و خیلی شدید سوال پیچ کردن . یه خانم بود که عین کاراگاه ها سوال میکرد که شاید دروغی از من دربیاره Smile که منم همه چی رو راستشو گفتم و آخرش ولم کرد .

رفتم DMV تا ID Card بگیرم که گفتن برای گواهینامه رانندگی و ID Card حتماً باید SSN داشته باشی . همچنین ازشون درمورد رانندگی با گواهینامه بین المللی پرسیدم که گفتن می تونی موقتاً باهاش رانندگی کنی و خیلی مواظب باشی و خرید ماشین هم قبل از اومدن SSN رو گفتن باید بری و با شرکت های بیمه هماهنگ کنی و اگه اونا قبول کردن ، می تونی ماشین بخری. که رفتیم پرسیدیم و گفتن هیچ مشکلی نیست . گفتن تو رو با گواهینامه بین المللی بیمه می کنیم که یکمی هزینه اش بالاتره و هر وقت که گواهینامه جدید ات رو گرفتی ، میاری بیمه ات رو عوض می کنیم.

فقط این خونه پیدا کردن مشکله !!!
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...

پیام‌های این موضوع
مهلت مدیکال - توسط mosafer2 - 2010-04-25 ساعت 09:06
RE: مهلت مدیکال - توسط mosafer2 - 2010-05-01 ساعت 08:55
RE: مهلت مدیکال - توسط mimi - 2010-05-03 ساعت 14:42
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط farzad24 - 2010-10-22 ساعت 14:47

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان