(2010-10-25 ساعت 21:22)bbboys1981 نوشته: من از سیزده آبان تا 19 آبان آنکارا هستم.احتمالا مصاحبه من زودتر از شماست.امیدوارم اگه مایل هستین هم دیگه رو ببینیم.من هتل دنیز آتلانتا هستم.سلام دوستان من هم از 13 آبان تا 19 آبان آنکارا هستم و البته فکر کنم با bbboys1981 هم در یک هواپیما باشیم.
(2010-10-25 ساعت 18:34)sani نوشته: من و همسرم هم 16 آبان راهي آنكارا هستيم هتل هيلتون مي رويم بليط و هتل را از جزيره بهشت گرفتيم اگر كسي در اين تاريخ آنكارا هست لطفا اعلام كند. (16 آبان تا 23 آبان)
من هتل اوزیلهان و ارگن هر دو را رزرو کردم (حالا هر کدوم قسمت بود)
دوستان اگه مایل هستید یه برنامه ریزی کنید تا آنکارا هم دیگه را ملاقات کنیم.

(2010-10-25 ساعت 22:35)negin65 نوشته: سلام
من از 27 ابان انکارام ، تاریخ مصاحبه اول اذره(22 نوامبر)! کسی اون تاریخ اونجا هست؟
یه سوال هم داشتم با توجه به اینکه از 15نوامبر تا 19 نوامبر تعطیلات ترکیه هست و 20 نوامبر هم بین التعطیلینه و 21 هم که شنبه هست و بازم تعطیل ! کارای مدیکال رو باید چی کار کنم؟
شما حتما باید به یک شکلی برنامه ریزی کنید که حداقل دو روز قبل از مصاحبه کارهای مدیکال را انجام داده باشی.
مثلا خود من 9 نوامبر مصاحبه دارم اما چون بلیط ایران ایر گرفتم مجبور شدم یک هفته زودتر از مصاحبه آنکارا باشم. (9 نوامبر سه شنبه هست و پرواز های ایران ایر یکشنبه و چهارشنبه، اگه من 1 شنبه قرار بود بلیط بگیرم و دوشنبه برم واسه آزمایش خیلی بعید هست که جواب همان روز 2 شنبه عصر آماده باشه، پس بلیط واسه 3 نوامبر گرفتم، وقت مدیکال واسه 4 نوامبر، مصاحبه 9 نوامبر و برگشت 10 نوامبر، حالا اگه انشالله ویزا را همان روز بهم بدند مجبورم بلیط برگشت را چند روز عقب بندازم)
همیشه 1 درصد احتمال این را بدید که شاید همه چیز دقیق و سر ساعت و زمان خودش انجام نشه.
پس حتما طوری برنامه ریزی کنید که 24 ساعت قبل از مصاحبه جواب مدیکال توی دستتون باشه.