2010-11-02 ساعت 23:13
(2010-09-23 ساعت 16:11)امیر حسن نوشته: سلا دوستان.من 2تا دیپلم فنی حرفهای دارم که از آموزشگاه آزاد بیرون گرفتم.یکیش مکانیکی اتومبیل هست اون یکی هم حسابداریه.من نمیدونم شغل حسابداری رو چطوری سرچ کنم.یعنی نمیدونم که به حسابدار چی میگن.اگه کسی اطلاعی داره بی زحمت منو یه راهنمایی بکنه.در ضمن اگه کسی راجع به این شغل و حقوقش تو آمریکا اطلاعاتی داره بی زحمت منو بی نصیب نزاره.ممنون از همه.
برای پیدا کردن کارهای مرتبط با حسابداری و عناوین کارها برید به:
http://www.careerbuilder.com/
در قسمت Keywords کافیه شما عبارت account رو تایپ کنید تا لیست تمام عناوین مربوط به حسابداری ظاهر شه.البته واسه این کارا لازمه از امریکا مدرک داشته باشید یا اینکه توی این کار حرفه ای باشید.البته هر شرکت یا کشوری سیستمهای حسابداری و نرم افزارهای خاصی دارند.واسه مکانیک هم اگه حرفه ای هستید شما باید دو سال در آمریکا کار کنید و بعد از اون برای گرفتن یک مدرک با عنوان ASE در یکی از زمینه های اتومبیل اقدام کنید چون جاهای معتبر از مکانیکها مدرک ASE میخواد که میتونید در سایت ase.com شرایط رو بررسی کنید.البته من بودم دنبال همون مکانیکی میرفتم چون واقعا درامدش خوبه.من مدرک MCSA 2003 Security از ماکروسافت دارم.آشپزی رو حرفه ای بلدم.مدرک برق صنعتی و ساختمان دارم.مکانیک خودرو درجه یک گذروندم.نقاشی میکنم و امیدوارم بتونم تابلوهامو اونجا بفروشم.مدرک سخت افزار کامپیوتر دارم و در زمینه ADSL کار کردم.فکر کنم کارای دیگه ای هم بلدم و مدارک دیگه ای هم دارم که یادم نمیاد

امیدوارم همگی موفق باشید

شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکا
ec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22