2010-11-04 ساعت 20:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-04 ساعت 20:11 توسط amirf_jesus.)
دوست عزیز لطفا دقیقتر مشخصاتتان را بگویید
مثلا شرکتتان چه سالی ثبت شده است
مدارک ثبت شرکت را باید ترجمه کنید حتی روزنامه رسمی
گردش حساب شرکت شما چقدر بوده
در مورد شرکت حتما باید مالیاتهای خود را به دولت پرداخت کرده باشید
کارمندان شرکتتان باید حتما بیمه باشند
آمریکائیان بر روی بیمه و مخصوصا مالیات خیلی حساسند
تعداد کارمندانتان چند نفر است
چند سالتان است
چند بچه در خانواده هستید
به انضمام اینکه
تمامی بخش هایی که در ارسالات قبلی عنوان کردم را بررسی کنید.
تا بتوانم درست راهنماییتان کنم
دوستان عزیز خواهشن همانطور که من وقت برای شما می گزارم
به مسئله خودتان اهمیت دهید و با چند خط نخواهید راهنمایی شوید لطفا مطالبی که بصورت مفصل برایتان شرح دادم را بررسی کنید سپس
آن 20 موردی که عنوان کردم در مورد خودتان بگویید و مشخصات خود را نیز دقیق بنویسید تا بتوانم راهنماییتان کنم دقت کنید اینجا اگر کیسهای مختلفی مطرح شود و پاسخ داده شود برای همه دوستان این تاپیک پربار خواهد بود نگران آن هم نباشید که یکنفر از کیس من برای رفتن استفاده می کند اگر در اراده پدر آسمانی باشد همه چیز به انجام می رسد.
از کلیه توضیحات من استفاده کرده و کیس خود را بیان کنید تا راهنماییتان کنم باشد که برایتان مفید باشد.
در برکت خداوند گام بردارید
آمین
مثلا شرکتتان چه سالی ثبت شده است
مدارک ثبت شرکت را باید ترجمه کنید حتی روزنامه رسمی
گردش حساب شرکت شما چقدر بوده
در مورد شرکت حتما باید مالیاتهای خود را به دولت پرداخت کرده باشید
کارمندان شرکتتان باید حتما بیمه باشند
آمریکائیان بر روی بیمه و مخصوصا مالیات خیلی حساسند
تعداد کارمندانتان چند نفر است
چند سالتان است
چند بچه در خانواده هستید
به انضمام اینکه
تمامی بخش هایی که در ارسالات قبلی عنوان کردم را بررسی کنید.
تا بتوانم درست راهنماییتان کنم
(2010-11-04 ساعت 17:14)peymannf نوشته: دوستان سلام
در بین مدارک برای ویزای توریستی من سند ندارم اما دفتر کارم که شرکتی ثبت شده است قولنامه داره و هنوز سند نشده . اما مادرم سند به نام خودشان دارن. چه کاری می تونم بکنم؟ آیا ترجمه قولنامه می تونه مفید باشه یا حتما سند؟ مجرد هستم و امسال شینگن هم تو پاسم خورده.
از مدارک شرکت چه چیزی رو می تونم ارائه کنم تا دلیل بر برگشتن باشه؟
ممنون از راهنماییتون
دوستان عزیز خواهشن همانطور که من وقت برای شما می گزارم
به مسئله خودتان اهمیت دهید و با چند خط نخواهید راهنمایی شوید لطفا مطالبی که بصورت مفصل برایتان شرح دادم را بررسی کنید سپس
آن 20 موردی که عنوان کردم در مورد خودتان بگویید و مشخصات خود را نیز دقیق بنویسید تا بتوانم راهنماییتان کنم دقت کنید اینجا اگر کیسهای مختلفی مطرح شود و پاسخ داده شود برای همه دوستان این تاپیک پربار خواهد بود نگران آن هم نباشید که یکنفر از کیس من برای رفتن استفاده می کند اگر در اراده پدر آسمانی باشد همه چیز به انجام می رسد.
از کلیه توضیحات من استفاده کرده و کیس خود را بیان کنید تا راهنماییتان کنم باشد که برایتان مفید باشد.
در برکت خداوند گام بردارید
آمین
بخواهید،به شما داده خواهد شد؛ بکوبید،در به رویتان گشوده خواهد شد.کدامیک از شما اگر پسرش از او نان بخواهد، سنگی به او میدهد؟حال كه شما با همۀ بدي، میدانید باید به فرزند خود هديه نیکو بدهید، چقدر بیشتر پدر آسماني شما به آنان که از او بخواهند، هدایای نیکو خواهد بخشید.