2010-11-05 ساعت 19:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-05 ساعت 19:34 توسط hasti_banoo.)
(2010-11-05 ساعت 17:17)Taraneh نوشته: اين را بدانيد كه مردم اگر از چيزي راضي باشند به سه نفر تعريف آن را مي گويند و اگر ناراضي باشند به ده نفر. در ضمن من هنري براي آقاي راهواري در تعاريف شما نديدم. مگر مي شود در آنكارا هتل گير نياورد. هتل ركسوس در آن روز كه به يكي از دوستان اتاق نداده فقط خواسته ژست تركيه اي بگيرد تا شايد قيمتش را بالا ببرد. هتل در آنكارا بسيار زياد است.
در ضمن جناب/سركار دي ال تي كه از رفت و آمد به فرودگاه ناراضي بودند بايد به سراغ اتوبوسهاي هاواش مي رفتند كه درست جلوي در خروجي فرودگاه است و اگر سعي هم كنيد نمي توانيد آن اتوبوسها را نبينيد. با 10 لير سوار آنها شده و در ايستگاه آخر پياده مي شويد كه در آنجا تاكسي بسيار زياد و كرايه مثلاً تا هتل ددمان 10 لير است يعني اگر دو نفر باشيد هزينه از فرودگاه تا هتل ددمان 30 لير مي شود يعني نفري 15 لير و اگر يك نفر باشيد 20 لير.
هنر آقای راهواری این بود که هتل رویال رو خیلی ارزونتر از آژانسهای دیگه واسه من رزور کرد. دوم من نگفتم که تو آنکارا هتل گیر نمیامد گفتم دوستم رفت هتل رویال رو بگیره گفتن این قیمت هست و کمتر هم نمیدم یعنی اول خودش به هتل مراجعه کرد بعد که دید وضع اینطوره رفت دفتر اونا براش با قیمت کمتر رزرو کردن و اینطور که خودش به من گفت گویا اونا از تهران رزور کردن و اینطوری ارزونتر میشه( شاید هم یه کلک بوده من نمیدونم) در مورد هتل رکسوس هم خود دوستم که اولش از اونا بود که میگفت آدم نباید از آژانس بگیره آخرش میگفت خدا رو شکر که اینا بودن.