2010-11-09 ساعت 11:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-09 ساعت 11:04 توسط hasti_banoo.)
(2010-11-09 ساعت 10:27)final destination نوشته: من يه مكاتبه با يك شركتي در آمريكا براي كار كردم و اونا برام دعوتنامه فرستادند كه برم مصاحبه.
1-آيا اقدام براي ويزاي توريستي با اين دعوتنامه در اين مرحله كاردرستيه؟
2-ايا اين دعوتنامه در مصاحبه براي من امتياز مثبت محسوب ميشه يا منفي؟
1- اقدام در این مرحله مشکلی برای شما ایجاد نمی کنه. یعنی اختلالی در روند گرین کارت شما به وجود نمیاد. اما احتمال دادن ویزای توریستی بسیار بسیار کم خواهد بود، چون از یک طرف دادن ویزای توریستی منوط به آن است که برای آفیسر مسلّم شود شما حتما بعد از پایان مهلت ویزا به ایران باز می گردید. در این شرایط اگر برای ویزای اقامتی اقدام کرده باشید، تنها در صورتی ویزای توریستی به شما تعلق می گیرد که ثابت کنید در مهلتی ( مثلا سه ماهه ) برمی گردید و تا زمان دریافت ویزای مهاجرتی در ایران خواهید ماند. از طرف دیگر شما در پروسه اخذ گرین کارت هستید.
در این شرایط که شما نهایتاً یکسال دیگر ویزای مهاجرتی دریافت می کنید و دلیل موجهی هم برای بازگشت به ایران ندارید و هدف شما از ویزای توریستی هم ملاقات با کارفرمای جدید است ، بعید است با درخواست شما موافقت شود.
2- توصیه من به شما اینه که الان برای ویزای توریستی اقدام نکنید و بگذارید روال کرین کارت طی شود. اما ارائه دعوتنامه از سوی کارفرما در زمان مصاحبه ویزای مهاجرتی- اگر لازم می دانید - مشکلی ایجاد نخواهد کرد. هر چند لزومی به این کار هم نیست مگر شما بخواهید نشان دهید که قصد ماندن در امریکا ( نه رفت و آمد بین ایران و آمریکا) را دارید و کار مناسب هم پیدا کرده اید. در این صورت بهتره با کارفرما صحبت کنید و شرایط خودتون رو بگید تا شاید دعوتنامه رو برای آن زمان تجدید کند.