2010-11-10 ساعت 11:42
(2010-11-10 ساعت 11:21)DLT نوشته: دوستان عزیز
سلام
من در زمان مصاحبه فرم 8 سوالی از آفیسر گرفتم.سه روز پیش هم براشون ایمیل کردم.دوباره امروز یک ایمیل برای من از سفارت اومده که از من خواشته که فرم 9 سوالی را پر کنم و براشون ارسال کنم.ضمنا" رزومه من و خانومم رو هم خواسته.دلیل این تناقض و مدارک اضافه خواستن چی میتونه باشه؟
البته من بهشون بلافاصله ایمیل زدم که براتون سه روز پیش در این ساعت ارسال کردم.
دوباره با cv بفرستم یا صبر کنم تا جواب ایمیل من رو بدن؟
ممنون
در ضمن توی برگه که سفارت بمن داد نوشته که اگر ایمیل مزنین موضوع را NIVCV بدون فاصله انتخای کنین.اما امروز توی ایمیل گفته که موضوع را “IV Admin Processing” (no space between letters).
انتخاب کنین.من که متوجه این تناقض نمیشم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!راهنمایی کنین لطفا"
ممنون
دوست عزیز
از ابتدا هم که شما فرمودید فرم 8 سوالی دریافت کردید، من و سایر دوستان مشابه شما تعجب کردیم. چون به همه ما فرم 9 سوالی دادند و در کل، برای کلیرنس ویزاهای اقامتی ایرانیانی که تحصیلات/تخصص/مشاغل بالا و حساس دارند، فرم 9 سوالی + برگه آبی داده می شود که نشان می دهد چه کسری مدارکی دارند.
در مورد عده ای از افراد که از نظر سفارت در رده های حساس تر قرار می گیرند و نیاز به بررسی بیشتر دارند، رزومه (CV) هم درخواست می شود.
اما subject ایمیل که من بارها در صفحات قبل توضیح دادم : باید ivadminprocessing - بدون فاصله بین کلمات- باشد.
--
حالا با توجه به اونچه اشاره کردید ( فرم 8 سوالی و subject نامتعارف ) میشه حدس زد که آفیسر محترم، برگه اشتباهی به شما داده و اون 8 سوال برای گروه دیگری از افراد - شاید عیر ایرانی ها و ..- است که قاعدتاً برای دسته بندی اتوماتیک ایمیلها، سابجکت متفاوتی برای آنها انتخاب شده. سفارت هم بعد از بررسی ایمیل شما و اینکه متوجه اشتباهشون شدن، مجدداً مدارک رو از ابتدا درخواست کردند.
بنابراین مطابق روالی که که در صفحه 19 همین تاپیک و ادامه اون توضیح دادم، 9 سوال رو جواب بدین ، همراه با رزومه کامل خودتون به نشانی سفارت ایمیل بزنید.