2010-11-10 ساعت 18:29
(2010-11-10 ساعت 18:23)satusa نوشته: سلام
دوستاني كه قبلا از طريق ايميل kcc از تاريخ مصاحبه مطلع شدند، چند روز بعد از كارنت شدن به kcc ايميل زدند (بلافاصله يا چند روز بعد؟).
ما احتمالا جز كارنت شده هاي اين ماه خواهيم بود و فرمهاي اوليه رو هم تقريبا زود فرستاديم. به نظرتون بلافاصله بعد از اعلام بولتن ايميل بزنم (با اعلام بولتن تاريخهاي مصاحبه هم تعيين شده؟) يا چند روز صبر كنم تا تاريخ مصاحبه مشخص بشه و بعد ايميل بزنم.
دليل حساسيتم اينه كه با توجه به تاريخ مصاحبه توي ژانويه، ترافيك توريست و مسافر بالا هست و براي رزرو بليط و هتل بايد زودتر اقدام كرد و الا مشمول عنايت و لطف تورها و واسطه هاي محترم خواهيم شد!
تشكر
satusa عزیز؛ هر وقت کارنت شدی ایمیل بزن بپرس نهایت میگن چند روز بعد میل بزن و حتی میتونی بهشون زنگ بزنی . من هر دوتا کار رو کردم و قبل از جواب ایمیل از طریق تماس تلفنی متوجه تاریخ مصاحبه شدم ضمنا" نگران ارسال زیاد ایمیل نباش چون من رکوردار این کار هستم و مشکلیم برام پیش نیومد. نگران پرواز به آنکارا نباش چون شهر توریستی نیست و خیالت راحت پرواز گیرت میاد. موفق باشی
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .