2010-11-21 ساعت 15:58
(2010-11-21 ساعت 08:06)Ashkan78 نوشته: دوست خوبم...
در مورد نحوه انجام قرعه كشي نمي شه قطعا نظر داد. اما به نظر مي رسه كه قرعه كشي قاره به قاره انجام بشه، يعني آسيا جدا، اروژا جدا، آفريقا جدا، و ... . فكر نمي كنم براي كشورها سهميه مشخصي وجود داشته باشه، اما با توجه به تصادفي (Random) بودن فرآيند انتخاب برندگان، از نظر آماري منطقي به نظر مي رسه كه تعداد شركت برندگان به شدت تحت تأثير تعداد شركت كنندگان باشه.
به نظر من افراد يك قاره براي برنده شدن شانس برابري دارند و ربطي به كشور نداره. مثلا براي مورد خود شما، چون ايران و عراق هر دو در آسيا قرار دارند، فرقي نمي كنه با سهميه كدوم كشور ثبت نام كنيد. اما اگه دوستاني هستند كه مي تونند مثلا بين سهميه ايران و يك كشور اروپايي (از نظر وزارت امور خارجه آمريكا تمامي جمهوري هاي مستقلي كه زماني جزو شوروي هستند اروپايي به حساب ميان) يكي رو انتخاب كنن، بسيار كار به جايي هست كه با سهميه يك كشور اروپايي ثبت نام كنند، چون شانس برنده شدنشون 6 برابر مي شه!!! به طور كلي اگه كسي مي تونه با راهكاري قانوني با سهميه قاره اي به جز آسيا ثبت نام كنه، شانسش به مراتب بالا مي ره. اين هم مقايسه شانس سهميه كشورهاي ديگه با آسيا:
1- شانس برنده شدن با سهميه اقيانوسيه 21 برابر آسيا هست.
2- شانس برنده شدن با سهميه اروپا 6 برابر آسيا هست.
3- شانس برنده شدن با سهميه آمريكاي جنوبي و مركزي 5 برابر آسيا هست.
4- شانس برنده شدن با سهميه آفريقا 4 برابر آسيا هست.
5- شانس برنده شدن با سهميه آمريكاي شمالي 2 برابر آسيا هست.
دليل افزايش شانس با استفاده از سهميه غير آسيايي رو هم از اينجا مي تونيد بخونيد.
منبع به دست آوردن اطلاعات شركت كنندگان رو هم در پست نخست همين موضوع لينكش رو گذاشتم. كافيه روي عبارت آمار رسمي شركت كنندگان قرعه كشي سال 2011 كليك كنيد. اين فايل رو خود سايت وزارت امور خارجه آمريكا منتشر كرده.
(2010-11-21 ساعت 03:01)simba نوشته: دقیقا سیستم قرعه کشی در خصوص کشورهای شرکت کننده چطور هست؟
این سوالها از این جهت برای من جالبه که من از طرف عراق ثبت نام کردم (چون دو تابعیتی هستم تقریبا) و با توجه به این که شرکتت کنندگان از عراق خیلی پایین هستند، آیا این مسئله شانس من رو افزایش میده یا نه؟
- آیا کل جمعیت شرکت کننده از کشورهای مختلف به عنوان یک کل نگاه میشه؟
- یا این که قرعه کشی کشور به کشور صورت میگیره؟ و سهمیه هر کشور فرق میکنه؟
- آیا احتمال برنده شدن یک نفر از ایران نسبت به احتمال برنده شدن یک نفر از بنگلادش بسیار بیشتر است به علت این که شرکت کنندگان ایران نسبت به شرکت کنندگان بنگلادشی به شدت کمتر هستند؟ یا این که کشور شرکت کننده هیچ اهمیتی نداره و همه افراد دنیا شانس برابر دارند؟
- اصلا مرکز کنتاکی برای کشورهای مختلف سهمیه مشخصی دارد؟
سوال دیگه ای هم داشتم اینه که این آمار را از کجا استخراج کردید؟ میشه لینک بدید؟
س
سلام اشکان جان از کار قشنگی که انجام دادی سپاسگذارم
اما اگر یادت باشه من یک دفعه به شما عرض کردم که به نظر من امریکا برای کشورها سهمیه قبولی 6000 عدد برای هر کشور را در نظر گرفته که شما هم این نظریه را قبول کردی مهمترین دلیل هم یکی تعداد برندگان 4 کشور اول بود که همه به 6000 محدود شده بود و دیگری اینکه کشور بنگلادش با تعداد 6497000 شرکت کننده درسال قبل 6000 نفر برنده داشته اما ایران با تعداد 426505 تقریبن نصف اون
بنابراین به نطر من بهتره اول امار شرکتت کنندگان بنگلادش و برندگان ان را از سهمیه اسیا کم کنی بعد شانس شرکت کنندگان اسیا به جز کشور بنگلادش را حساب کنی اینطوری کاملا شرایط عوض میشه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی