2010-12-02 ساعت 03:54
(2010-12-02 ساعت 01:24)Eskandari نوشته:(2010-12-01 ساعت 23:07)mojgank نوشته: سلام دوستان
بالاخره منم روز 30 نوامبر رسیدم همه چی خیلی خوب پیش رفت و هیچ مشکلی پیش نیومد فقط مشکلی که من دارم اینه که آدرسی که برای ارسال گرین کارت داده بودم ایالت کالیفرنیا بود ولی من مسیرم تغییر کرد و الان ایالت دیگه ای هستم تو فرودگاه برای تغییر آدرس به افسر گفتم که آدرس رو دید و گفت آدرست ناقص هستش ولی ناقص نبود.... خلاصه گفت از طریق سایت اقدام کن کسی میدونه من باید چکار کنم کسی مشکل منو داشته ؟؟ که راهنماییم کنه ممنون میشم . نگرانم که گرین کارت به آدرس کالیفرنیا ارسال بشه و دردسر بشه
سلام و تبریک
هرچند شاید ضروری نباشه ولی می تونید یه سر برید اداره مهاجرت محلی که اومدید و بگید براتون پرونده تشکیل بدن.
راستش منم ایالت رو عوض کردم واسه همین بعد از یه هفته منتظر شدن وقتی رفتم اداره سوشال، گفت که هنوز هیچ رکوردی ازت نیست و برام همونجا پرونده درست کرد.
موفق باشید
سلام
منم فکر میکنم اگه برید اداره مهاجرت بهتر باشه و هر چه سریعتر هم برید بهتره، چون ما توی سایت آدرسو عوض کردیم که بازم به آدرس قبلی رفت. میتونید نزدیکترین اداره مهاجرت به خودتون رو پیدا کنید از طریق گوگل.
موفق باشید.