کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چه دوره هایی قبل از رفتن بگذرونیم؟؟؟
(2010-12-01 ساعت 14:58)wushu kung fu نوشته:  
نقل قول:
(2010-12-01 ساعت 00:50)farshidkhalafi نوشته:  دوستان عزیز این روزها دارم به یکی از نمایندگی های ایران خودرو میرم تا کارهای مکانیکی رو یاد بگیرم.یک هفته وقت دارم.اما سرویسهای عمومی که هر اتومبیلی بهش نیاز داره رو یاد میگیرم.و همین باعث میشه خیلی از هزینه ها کاهش پیدا کنه.موارد تخصصی تر رو هم میشه یاد گرفت اما نیاز به تعمیرگاه و ابزار تخصصی داره.اما یاد گرفتنش خیلی خوبه.من از اول آموزشگاه فنی و حرفه ای رفتم که کاملا پشیمونم و اتلاف وقت و هزینه بود.اگر دوستان تصمیم دارند مکانیکی یاد بگیرند تجربه من مفیدترین راهه.اول از همه کتاب اتومکانیک به زبان ساده نوشته احمد امیرتیموری رو بگیرید.همه موارد رو خوب و کامل توضیح داده.وقتی از نظر تئوری در هر قسمتی که دوست دارید کمی آشنا شدید یه مکانیکی خوب پیدا کنید و یا ترجیحا نمایندگی سایپا یا ایران خودرو برید و حتی با پرداخت هزینه کاراموزی کار رو یاد بگیرید و دست به آچار شید.
علاوه بر این دوره توصیه میکنم کمی هم برق ساختمان و سیم کشی و لوله کشی در حد تعویض شیر آب یاد بگیرید که علیرغم سادگیشون خیلی هزینه برداره اون طرف.
اگر مورد دیگری به ذهنم رسید میگم.موفق باشید Smile

میشه بگید چرا؟؟؟ پشیمونید

پشیمونم چون اونجا ساعتی 20 هزار تومن میدادم و یه موتور پیکان و پراید گذاشته بودن واسه آموزش.در دنیای واقعی این به درد نمیخوره.الان میفهمم که مهمتر از اینها فهمیدن عیب ماشینه.با استادم صحبت کردم قرار شد دیگه آموزشگاه نرم و اومد توی خونه بهم خصوصی درس داد و ساعتی 12 تومن گرفت.تقریبا نصف قیمت.با حدود 30 ساعت بحث تئوری تقریبا تموم شد که البته خودم میتونستم اینو به نصف برسونم و کتابی رو که معرفی کرده بود بخونم و توی کلاس رفع اشکال کنم.یه مقدار هم روی ماشین خودمون توضیح میداد و در آخر منو به دوستش معرفی کرد که کارشناس فنی ایران خودرو هست و با پرداخت ساعتی 9 هزار تومن به صورت عملی دارم کار میکنم و از تجربه مکانیک ها استفاده میکنم و همه ابزارها رو هم در خدمت دارم.اما توی آموزشگاه از این خبرا نیست.توی تعمیرگاه ماشین خراب میاد که باید درست شه و این کمک میکنه به یادگیری عیوب ماشین.مدارک فنی و حرفه ای هم به درد آمریکا نمیخورن.پس آموزشگاه وقت تلف کردنه.این تجربه منه و وقتی که واسه این جریان گذاشتم.اگه کسی شماره استاد مکانیک رو خواست پیغام خصوصی بده تا راهنماییش کنم.
موفق باشید Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ

پیام‌های این موضوع
RE: چه دوره هایی قبل از رفتن بگذرونیم؟؟؟ - توسط farshidkhalafi - 2010-12-04 ساعت 02:36

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان