کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اطلاعات مربوط به دریافت نامه دوم (نامه مصاحبه)
(2010-12-09 ساعت 15:20)babak2010 نوشته:  
(2010-12-07 ساعت 14:52)satusa نوشته:  
(2010-12-07 ساعت 14:40)babak2010 نوشته:  
(2010-11-18 ساعت 22:06)satusa نوشته:  از دوستانی که برای ژانویه کارنت شدن، از تاریخ مصاحبه تونستن خبردار بشن؟ (ایمیل؟ ، تلفن؟)

سلام .. من در دسامبر كارنت شدم اما بعد با يك ايميل بهم اطلاع دادند كه تاريخ مصاحبه ام رو بخاطر تعطيلات سال جديد مسيحي به ژانويه تغيير دادند و تنها برام يك ايميل مستقيم از سفارت فرستاده شد.

ممنون از پاسختون.
ولي توي جدول كيس شما 20000 اعلام شده! چطور دسامبر كارنت شده ايد.
اگر اطلاعات اشتباه هست لطفا به انضمام بقيه موارد به اطلاع free_free برسانيد تا جدول هم تكميل شود.

ممنون
سلام
خواهش ميكنم ... دوست عزيز من يك ايميل از KCC داشتم برا دسامبر اما بعدش از خود سفارت يك ايميل اومد مبني بر اينكه بايد برا تعطيلات سال نو تعطيل كنند و مصاحبه كيس منو به ژانويه 2011 تغيير دادند در ضمن با شماره هاي اعلام شده در آخرين ويرايش سفارت هم تطبيق دادم كاملا درست بود.
اما از اينكه من 20000 بودم و الان اعلام شد دليلش اين بود من فرمها رو دوبار فرستادم يعني اصلاحيه فرستادم و دوباره با KCC ايميل زدم و درخواست بررسي مجدد دادم كه باهام موافقت كردند و اينها رو هم در سوابق ايميليم هم دارم و در روز مصاحبه با خودم ميبرم بنابراين اگر منظورتون رو درست فهميده باشم جواب مورد نظرتون رو مختصر به عرض رساندم .
با سپاس و آرزوي موفقيت

دوست عزیز
فکر کنم شما منظورتون 2000 (دو هزار) هست نه 20000 (بیست هزار)!
چون فعلا که آسیا تا 14850 کارنت شده است.

موفق باشید.
تشکر کنندگان: arshida ، najibi

پیام‌های این موضوع
RE: اطلاعات مربوط به دریافت نامه دوم (نامه مصاحبه) - توسط satusa - 2010-12-10 ساعت 14:18

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان