2010-12-26 ساعت 10:29
(2010-12-26 ساعت 08:05)behzadb57 نوشته:(2010-12-26 ساعت 06:32)Baabak نوشته: hasti_banoo عزیز، تبریک میگم خدمتتون و آرزوی موفقیت و پیشرفت براتون دارم.
خوشحال شدم که به راحتی پروازتون انجام شد و این سرمایی که چند روزه بیشتر پروازهای اروپا رو مختل کرده، براتون دردسر درست نکرد.
راجع به کنترل ها و بازرسی های قبل از پرواز من همیشه نظر مثبتی دارم و همیشه بدون غر زدن با مأموران همکاری می کنم. به نظرم هر چقدر هم که سخت بگیرند خوبه و این به خاطر امنیت پرواز خودمونه. فقط تصور کنید که اگه این کنترل های سخت نبود، دیگه هواپیما وسیله سفر نبود و بیشتر ارابه مرگ بود. فقط همیشه برایم این جای سؤال داشته که چرا تو بعضی از فرودگاه ها، بار و وسایلی که مسافران به کانترها برای تحویل به قسمت بار می سپارن اصلاً کنترل نمیشه و اگر بعداً این کنترل صورت می گیره، چرا در حضور خود مسافر این کار رو نمی کنن. فرودگاه های معدودی مثل فرودگاه امام وجود داره که همون ابتدای ورود به فرودگاه وسایل مسافران رو چک می کنند و تو خیلی از فرودگاه ها مسافر بدون هیچ بازرسی به راحتی تا جلوی کانترها میاد و بار رو تحویل میده و میره و فقط موقع ورود به هواپیما بازرسی میشه. به نظر من وسایل قسمت بار هم میتونه خطرناک باشه و اتفاق خاصی رو بوجود بیاره.
سلام دوست عزیز
این نکته رو در نظر داشته باشین برای امنیت پرواز یک سری قوانین وجود داره
مثلا کسی که بر تحویل میده حتمن باید سوار هواپیما بشه یعنی اگه کسی کارت پرواز بگیره و موقع پرواز نباشه ون پرواز انجام نمیشه تا موزو برسی بشه یعنی اگه کارت پرواز بگیری حالا حالا ها پرواز نمیپره و خاطر جام باش
موفق باشد
دوست عزیز؛ قبل از تحویل بار و هنگام ورود در تمام فرودگاهها تمام بارها چک میشوند پس بارهای تحویلی هم نمی توانند خطرناک باشند. تمام اتفاقات ناگوار انفجار و عملیات تروریستی فقط با هماهنگی کادر پرواز و پرسنل فرودگاه امکان پذیره. موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .