2010-12-28 ساعت 10:52
(2010-12-28 ساعت 01:32)mahdi357 نوشته: دوستان من با کیس 14400 در ماه جاری کارنت شدم.
نامه ایی با مضمون درخواست اعلام تاریخ دقیق مصاحبه ام به KCC زدم، ولی از چهارشنبه تا حالا جوابی نگرفتم.
کمی نگرانم. نکنه یه وقت منو یادشون بره؟ اصلا ایمیل را باید به kcc بزنم یا به سفارت؟
راستش را هم بخواهید توی ایمیل دیگری که دو هفته پیش به CA-Ankara@state.gov زدم یه سوتی دادم. بهشون گفتم که من مشکل سربازی و پاسپورت دارم و اگر میشه تاریخ مصاحبه منو زودتر به من بگید، در صورتی که یکی از دوستان مطلع بهم گفت اینا اسرار تو هستش و اگر احساس کنند که تو انجام کارات مشکل داری ممکنه ردت کنند!
دوست عزيز;
kcc معمولا 3-4 روز كاري ايميل ها رو جواب ميده. من هر وقت ايميل زدم (معمولا قبل از 2 شنبه) ، روز چهارشنبه عصر جوابش اومده. شما اگر چهارشنبه فرستاده باشي ، با احتساب تعطيلي آخر هفته، قاعدتا امروز فردا بايد جوابش بياد.
از طرفي تا 3-4 روز ديگه سايت آنكارا تاريخ مصاحبه رو آپديت مي كنه و از اون طريق هم مي توني بفهمي.
در خصوص بخش آخر زياد نگران نباشيد و به اين تحليل هاي بي اساس توجه نكنيد.
يه جايي توي سايت آنكارا مي خوندم، نوشته بود كه اگر فرزندان شما محدوديت يكبار خروج دارند قبلا با ما هماهنگ كنيد. ضمن اينكه از بچه هاي سال قبل تعدادي شرايط شما رو داشتند و بدون هيچ مشكلي كاراشون انجام شد.
موفق باشيد