2010-12-28 ساعت 19:55
(2010-12-28 ساعت 19:48)saman33 نوشته:دوست عزیز؛ مرسی ،سال بعد کنار شما دوستان مهاجرسرایی حتما" بیشتر خوش میگذره.(2010-12-28 ساعت 18:21)rayan.s نوشته: دوستان عزیز؛ سلام من امروز رفتم و بلیط یک طرفه به لس آنجلس را برای تاریخ 8 مارچ (17 اسفند ) با هواپیمایی امارات به مبلغ 1200000 تومان خریدم.البته بلیط پسرم 165000 تومان شد.( عجب حس غریبیه پدر مادرامون گریه کردندrayan جان عید لس آنجلس خوش بگذرهبگذریم ..)اما یه سری اطلاعات که امیدوارم به دردتان بخوره:
1- یه راه ارزون رفتن که به دوستان مجرد یا زوجهای جوان توصیه میکنم؛ گرفتن بلیط ایران ایر به مقصد آمستردام یا فرانکفورت و بعد از اونم بلیط KLM یا لوفتانزا هست. که حتما" باید بین دو پرواز حداقل 5 ساعت فاصله باشه که به مشکل نخورید. این مسیر رفت کمتر از 1میلیون میشه و یه خورده هیجانشم بیشتره.
2- خط هواپیمایی KLM یه طرفش حدودا" 1500000 تومنه که با توجه به تحریم باید موقع رفتن قبل آمستردام در یکی از فرودگاههای اروپایی سوخت گیری کنه و نوع هواپیمایی که از آمستردام میره لس آنجلس بوئینگ 744 یا 747 ( دقیق یادم نیست) هست ولی پرواز امارات با بوئینگ 777 هست.
3- دوستان عزیزی که مثل من بچه کوچیک دارند ؛ بهتره در ردیف اول بشینید ( که اغلب در مقابل ردیف اول روی دیوار تخت مانندی برای خوابیدن بچه موجود هست) برای این منظور بلیط رو زودتر بخرید تا بتونید محل نشستنتان رو زودتر رزو کنید.
4-در ضمن قیمت بلیط پرواز روی اینترنت حدودا" 1238000 تومان بود که آژانس ها میتونند پایین تر بفروشند .
5- بار مجاز برای هر مسافر که جا برای نشستن داره (مردم خواستم ننویسم "سیت" )2 تا چمدان با وزن حداکثر 23 کیلو و یه چمدان کابینی به وزن 7 کیلو میباشد.امکان اضافه کردن بار چمدانها تا 32 کیلو هست که جریمه اضافه باری حدود 100 دلار داره. امکان اضافه کردنه یه چمدون دیگه هست که اضافه بارش مقرون به صرفه نیست. پس سعی کنید اگر قراره چمدون بخرید به حجمش و وزن خالیش توجه کنید.
6- بلیط از تاریخ 10 مارچ به مدت یه ماه فعلا" بخاطر معلوم نبودن میزان افزایش قیمت عید نوروز فروخته نمیشه.
تا بعد...خدانگهدارچه زمان خوبی داری میری... یه سوال داشتم. چه مشکلی پیش میاد اگه توقف ما تو اون حالتی که گفتی کمتر از 5ساعت داشته باشه؟
ببینید شما وقتی از دو ایر لاین بلیط می گیرید باید وقتی می رسید مثلا" آمستردام برید باراتون را تحویل بگیرید و ببرید به گیت مربوط به KLM تحویل بدید . بعد امکان تاخیر پرواز وجود داره که ایرلاین بعدی پاسخگو نیست .کلا" این مسیر پروازی ارزون و با کیفیته ولی هیجان داره!!!
موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .