2011-01-01 ساعت 00:23
(2010-12-31 ساعت 21:19)goli20 نوشته: شاید این سوال اصلا از موضوع این بحث بیرون باشه اما به قسمت دیگه ای هم مربوط نمیشه!
تا به حال شنیدین ک شزکت ماکروسافت سالانه پول قرعه کشی کنه؟؟ مثلا 1 میلیون دلار برای اکانت های ایمیلی که از سایت یاهو ساخته شده؟؟؟؟ یه قرعه کشی تبلیغاتی برای تبلیغ استفاده بیشتر از اینترنت؟!
و با ایمیل کمپانی مایکروسافت با کسی مکاتبه کرده باشه و اطلاعاتی که میخواد در حد اسم و فامیل و وضعیت تاهل سن و جنس و شغل باشه؟؟؟ با آرم انگلستان و شرکت مایکروسافت؟؟؟؟؟؟؟
___________________________________________-
اینو چطوری پاک کنم؟؟؟؟؟ ایمیل دروغی بوده!
گلی جان
اینا همش یه کلاه برداریه قدیمیه
اگه براتون ایمیلی فرستاده شده که شما برنده یاهو و یا مایکروسافت شدید شما حتما فرستنده رو چک کردید و با دومین معتبری بر خورد کردید ولی گول نخورید.
از دادن اسم و مشخصات خودداری کنید زیرا این اطلاعات در آینده برای خالی کردن حساب های الکترونیکی شما استفاده خواهد شد.
در صورت ادامه مکاتبه ، این شیادان ابتدا مالیات بر جایزه را از شما طلب می کنند و پرداخت جایزه را منوط به پرداخت اولیه مالیات می کنند

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)