2011-01-01 ساعت 21:30
(2011-01-01 ساعت 21:20)leily نوشته: [quote='SAEED 60' pid='90883' dateline='1293888558']
دوستان عزيز با سلام به همه شما
ميدونم كه شما هم مثل من نگران اين پس رفت در ويزا بولتن هستيد به همين خاطر من حرف و حديث رو كنار گذاشتم و به يك وكيل مهاجرت در امريكا زنگ زدم و در رابطه با اين موضوع ازش سوال كردم و ايشان در جواب گفتند كه ملاك ويزا بولتن جديد است و اگر كساني هم وجود داشته باشند حتا كساني كه پرونده آنها قبل از به عقب رفتن ويزا بولتن تكميل شده است ، تا زمان كارنت مجدد همه چي فريز و متوقف خواهد شد .
يعني فقط و فقط ملاك ويزا بولتن است دوستان من .
البته اداره مهاجرت امريكا كارهاي عجيب زياد كرده و اميدوارم كه اين حرف من باعث نا اميدي كساني كه تكميل مداركشون مربوط به قبل از عقب گرد ويزا بولتن بوده ، نشده باشه و شامل اون پنالتي زدن هاي معروف اداره مهاجرت بشن .
ولی از وقتی که عقب گرد داشته NVC هم چنان به من به موقع ایمیل داده و هم چنان داره پرونده ام رو بررسی می کنه! ازون موقع دو بار هم رکورد تلفن گویا عوض شده و پیشرفت مراحل کاریمو اعلام کرده....
دقیقا در مورد من هم 2بار رکورد عوض شده و وقتی با افیسر صحبت کردم گفت زودتر از اون وقتی که میگه پرونده بررسی میشه(25 تا 30 روزه).نگران نباشید