کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
قبل از آمدن به آمریکا (عمری کار) بیشتر مطالعه کنید
(2011-01-03 ساعت 13:53)mehran626 نوشته:  
(2011-01-03 ساعت 13:44)soheilbadami نوشته:  چک لیست بسیار خوبی هست که جای تشکر دارد. فقط 1 نکته راجع بیمه بچه هاست
من برای فرزندم اینجا (تکزاس) تقاضای بیمه دولتی کردم که اسمش اینجا چیب هست
و به این شکل که تا مرز 20 سال رو پوشش میده و شما تقریبا کسر کوچکی از هزینه
رو میدید برای درمان احتمالی. این برنامه رو روز ثبت نام در مدرسه به ما معرفی کردن.
نکته جالب اینکه بعد تز درخواست اینها پرونده رو بررسی کردن و چون ما طبیعتا منبع درامدی نداشتیم بچه رو اتوماتیک تا 6 ماه زیر پوشش مدیکد بردن که کاملا مجانی هست
واقعا این که گفتید بهشت بچه هاست همینطوره و واقعا اهمیت میدن از همه لحاظ.
حالا این پسر ما هر روز پشت در وامیسه و میگه برگردیم ! بسه دیگه همه چیز رو دیدیم !
خوب بود عالی بود ! بریم خونه ! (البته بچه نیس راهنمایی هست ولی نظرش فعلا اینه)
اینم داستان بچه داری که ادم رو بلا نسبت همه چوب دو سر طلا میکنه
موفق باشید
سهیل جان ممنون و خوشحالم که تاییدش میکنی آیا در مورد هزینه ها هم نظر موافق داری؟ هزینه بیمه ، ماشین ، خرید وسایل و هزینه های جاری زندگی
یکی از مواردی که من در مورد بچه ها شنیدم اینه که ممکنه پذیرش بچه در مدرسه از سوی دیگر بچه ها یه مقدار زمانبر باشه و حتی ممکنه درگیری هم داشته باشه بدین منظور من در مورد مدارسی ( در شهر هیوستون)که درصد دانش آموزان مهاجر و عدم تسلط کافی به زبان انگلیسی آنها بیشتر است جستجو و مواردی رو هم تونستم پیدا کنم در این حالت اونها در اقلیت قرار نمی گیرند که اتفاقا مدارس با رتبه بندی خوب هم با این شرایط پیدا کردم که با بعضیهاشون هم مکاتبه داشتم ممکنه یکی از دلایل زدگی پسر گل شما هم همین باشه بررسی کنید شاید بتونید بهش کمک کنید
ممنون از توجه شما
در مورد هزینه ها نظرم اینست که برای تکزاس مقداری دست بالا لحاظ
شده البته این به نحوه زندگی هم بستگی دارد و دیگر اینکه مدیریت هزینه ها هم در ماههای اولیه به علت نا اشنایی مشکل تر هست.

در مورد پسرم مقداری به شخصیتش بر میگرده که عاطفی است و در سن بلوغ و وابستگی زیادی به نزدیکان مانده در ایران داره.
از لحاظ زبان مشکل خاصی ندارد چون ما سالهاست که قصد مهاجرت داشتیم و عنقریب به کشور همسایه اینجا میومدیم که ناگاه قسمت این شد. اما در کل سال اول برای بچه ها سخت خواهد بود اما هرچه گذشته وضع این پسر ما بهتر شده. مشکل تفاوت فرهنگ و سیستم اصل کار هست.

آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: oghab ، free_free ، maaref ، MAHDI2012 ، Rainy ، farshadsh

پیام‌های این موضوع

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان