2011-01-05 ساعت 11:42
دقت کردین؟ معمولا پست های من یا گزارش از ایمیل هایی که میزنم هست یا تماسهای تلفنی.
اینم یکی دیگه از همون ایمیلها...
دکتر shukla که یادتونه تو nmc دبی که گفته بودم ایمیل زدم برای درخواست وقت و چند تا سوال هم پرسیده بودم. ایناهاش این هم جوابش:
Dear Miss ...,
Your appointment is booked for ... at ... am.
You can get the result on same day if all reports are normal . You will have to pay AED 125 /- extra as urgent charges.
Vision will be checked with lenses and without lenses.
Validity depends on person’s health conditions.
For further details you can check in website.
Thanks and regards,
Dr. Dinesh Kumar Shukla
Medical Director
NMC Hospital
Deira, Dubai
Tel :009714 2689800, 2683131
Fax: 0097142682353
E Mail : drshukla@nmc.ae
ایشون برای بنده و همسرم وقت منظور کردن بدون درخواست هیچ شماره تلفنی.
گفتن که اگه نتیجه آزمایشاتتون نرمال باشه میتونین همون روز جواب رو بگیرین البته با 125 درهم اضافه تر.
سوال کرده بودم که میتونم حین معاینات لنز طبی بذارم که گفتن به هر دو صورت با لنز و بدون لنز معاینه انجام میشه.
در مورد مدت اعتبار آزمایشات هم گفتن که با توجه به وضعیت سلامتی فرد ، متفاوت هست (6 ماه یا 1 سال).
(قبلا هم گفته بودم که شنبه ها باز هستن و بدون واکسن هزینه 425 درهم میشه)
(راستی اگه بچه کوچیک دارین احتمالا برای تست سل نتیجه رو دیرتر میدن، خودتون هر وقت خواستین وقت بگیرین حتما سوال کنین)

دکتر shukla که یادتونه تو nmc دبی که گفته بودم ایمیل زدم برای درخواست وقت و چند تا سوال هم پرسیده بودم. ایناهاش این هم جوابش:
Dear Miss ...,
Your appointment is booked for ... at ... am.
You can get the result on same day if all reports are normal . You will have to pay AED 125 /- extra as urgent charges.
Vision will be checked with lenses and without lenses.
Validity depends on person’s health conditions.
For further details you can check in website.
Thanks and regards,
Dr. Dinesh Kumar Shukla
Medical Director
NMC Hospital
Deira, Dubai
Tel :009714 2689800, 2683131
Fax: 0097142682353
E Mail : drshukla@nmc.ae
ایشون برای بنده و همسرم وقت منظور کردن بدون درخواست هیچ شماره تلفنی.
گفتن که اگه نتیجه آزمایشاتتون نرمال باشه میتونین همون روز جواب رو بگیرین البته با 125 درهم اضافه تر.
سوال کرده بودم که میتونم حین معاینات لنز طبی بذارم که گفتن به هر دو صورت با لنز و بدون لنز معاینه انجام میشه.
در مورد مدت اعتبار آزمایشات هم گفتن که با توجه به وضعیت سلامتی فرد ، متفاوت هست (6 ماه یا 1 سال).
(قبلا هم گفته بودم که شنبه ها باز هستن و بدون واکسن هزینه 425 درهم میشه)
(راستی اگه بچه کوچیک دارین احتمالا برای تست سل نتیجه رو دیرتر میدن، خودتون هر وقت خواستین وقت بگیرین حتما سوال کنین)
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...