کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-12-31 ساعت 12:38)rayan.s نوشته:  لطفا" با دقت و حوصله بخوانید:
دیروز داشتم تو تایپیک های زندگی تو آمریکای سایت می گشتم به نکات جالبی بر خوردم که فکر میکنم دوستانی که قصد رفتن به آمریکا را دارن باید قبل رفتن بدونند لذا پیشنهاد می کنم قبل رفتن کلاهمان را قاضی کنیم و با مسئله بطور منطقی و نه احساسی برخورد کنیم و قبل از اینکه بیش از این خودمان را اسیر رفتن کنیم تصمیم درست را بگیریم. اما سوالات اساسی که قبل رفتن بهتره از خودمان بپرسیم:
1- آیا امکان رفتن و اومدن هر 6 ماه را داریم یا نه؟
- وقتی قرار باشه هر 6 ماه یه بار برید اگه پولدارید که هر بار حدود نفری 5-6 میلیون برای 30-45 روز اقامت هزینه کنید که هیچ و گرنه ؟
2- اگر قصد اقامت داریم، به هر حال باید از قبل هزینه زندگی را برای حداقل 3-4 ماه داشته باشیم که اینم دست کم ماهی1500 تا 2500 برای هر نفر خواهد بود.
3- چقدر توانایی یاد گیری زبان را داریم؟

دلیل نوشتنم این بود که دیدم تو ارسالی عزیزی گفته :
-من الان آمریکام و کار ندارم و کل بارم یه چمدونه .....
-شرایط کار تو آلاسکا چیه؟!!!
- من ویزام رو گرفتم و کار داشتم نرفتم الان چیکار کنم؟!!!
عزیزان همانطور که می دانید تعداد 55000 ویزا برای کیس لاتاری صادر میشه و عزیزانی که ویزا میگیرن و نمی رند به معنی واقعی در حق بقیه اجحاف می کنند حداقل طعم تلخ نرسیدن ویزا را دوستانی چون Ali-n عزیز با پوست و گوشتشون حس کردند.
و کسانی که ترک وطن میکنند می دونند برگشته بدون موفقیت چقدر سرکوفت داره!!!
به امید دیدار ....

rayan.s عزيز سلام ميبينم كه همچنان تعداد ستاره هاتون در حال افزايشه و تبريك ميگم ظاهرا الان ديگه به درجه تيمساري رسيدي و تا سپهبدي راهي نيست شوخي كردم بريم سر اصل مطلب

شما هميشه راهنماييهاي خوبي به دوستان مهاجر ميكني و من واقعا به اين سايت تبريك ميگم كه يه فرد موثر در جمع دوستان اين سايت هستش وقتي اين پست شمارو ديدم هر چند دير اما لذت بردم به يه واقعيتهاي اشاره كردي كه براي خيلي از هموطنايي كه سفر كردن پيش اومده مخصوصا قسمت آخرش خوب rayan.s عزيز راه حل چيه چكار كنيم تا به اين مشكلات نخوريم آيا دوستاني كه از نظر مالي ضعيف هستن يا مشكل دارن با وجود قبولي بايد قيد رفتن بزنن يا راه ديگه اي هم هست آيا دوستاني كه رفتن و به هر دليلي نتونستن اونجا گليمشون از آب بكشن و ترس از سرخوردگي نميذاره برگردن يا اصلا برگردن چكار كنن راهي جز تحمل سختي ندارن ؟

دوستان بياين يه كاري كنيم كه با دلگرمي بريم من خيلي تلاش كردم راهي پيدا كنم تا بتونيم به دوستان مسافر كمك كنيم دلگرمي بديم از نظر پيدا كردن مسكن و كار و مايحتاج اوليه اما تا الان متاسفانه نشد من فكر ميكنم با همفكري و اراده و كمك دوستاني كه چند سالي هست در امريكا زندگي ميكنن ميتونيم اين ترس و اضطرابهاي اوليه كم كنيم

به اميد روزي كه سايت مهاجرسرا و اعضا محترمش پايگاه و تيمي داشته باشن در كشور امريكا كه بتونه به مسافرين عزيز مهاجرسرا كمك كنه

متشكرم
تشکر کنندگان: armido ، javidk ، DLT ، User ، بنيتا ، peyman74 ، maxsupermax ، success ، obama ، shahrooz59 ، najibi ، alirezagh ، California ، tata63 ، silia ، moeen

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط usa - 2011-01-05 ساعت 14:00

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان