کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2011-01-06 ساعت 03:36)mahmood_eng نوشته:  سلام دوستان
من تازه از دبی رسیدم تهران ی درگیرامتحان پایان ترم هستم انشالله سه شنبه به بعد سفر نامه را می نویسم
من از شب سفر استرس زیادی بهم وارد شد چون در مهاجرسرا نوشته بودن که پلیکلنیک کنسل شده و من تمکام برنامه هامو برای اونجا تنظیم کرده بودم و دوستان هم گفته بودنnmc دو روز بعد جواب می ده. اما خدا روشکر همه چیز به خوبی پیشرفت .. شب مصاحبه هم متاسفانه بعلت مریضی نتونستم بخوابم وبا استرس بالا و بیماری رفتم مصاحبه و مصاحبه من علیرغم اینکه فارسی انتخاب کرده بودم انگلیسی انجام شد ولی دوستان خیلی راحت بود اصلا استرس نداشته باشید. البته به من هم برگه آبی دادن و گفتن شش تا هشت هفته دیگه نتیجه را تو سایت میزنند
جا داره از اشکان عزیز خیلی تشکر کنم که خیلی کمک کرد و مرتب پیگیر بود وبا من در تماس بود تمام مطالبی که اشکان عزیز پائین این ارسال نوشته کاملادرسته و من همه این موارد را خودم به شخصه پرسیدم... متاسفانه چند نفر آماده بودن که رفته بودن پیش مرودستی و دو برابر Nmc پول دادن البته از مهاجرسرا نبودن فقط یکی از دوستان به اسم آقا میلاد از مهاجرسرا بود و برای ویزا خانودگی اقدام کرده بود.
راستی جلو سفارت خانم ملیکا را هم دیدم گفت وقتی ویزا آماده شد میتونم پاسپورت را بفرستم و با 400 درهم ویزا را میگیره و برام میفرسته آیا گفت برای گرفتن ویزا 10 روز باید دبی باشیم خواستم ببینم واقعا 10 روز طول میکشه از وقتی پاسپورت را می دم به سفارت تا وقتیکه ویزا را بدن؟ و اینکه برای ویزا لازم نیست خودمان سفارت بریم؟
شاد و پیروز باشید

[quote='Ashkan78' pid='90993' dateline='1293979374']
دوست عزيز سفارت ابوظبي پاسپورت را روز يكشنبه هر هفته ساعت 13:30 تحويل ميگيره و پنجشنبه با ويزاي روش تحويل ميده
در ضمن تاريخ مصاحبتون در جدول اعلام نشده.
دوستان خواهشا هر تغييري در وضعيتتون رو به free free عزيز اعلام كنيد .اينطوري پيش بره يه جدول ناقص و ناكارامد خواهيم داشت.ممنون از همتون
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: rayan.s ، armido ، AmericanHamid ، satusa ، emankh101 ، Hornet ، najibi

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط naeiji1974 - 2011-01-06 ساعت 10:07

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان