2011-01-10 ساعت 23:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-10 ساعت 23:21 توسط kavoshgarnet.)
(2011-01-09 ساعت 16:47)anab نوشته: با سلام و تشکر
آیا برنج ایرانی هم اونجا هست یا همش برنهای هندی است ؟ البته میدونم برنجاش خیلی خوبه.ما هفته آینده داریم واسه یه مدت کوتاه میایم سن خوزه و من این خوراکی ها رو تو برنامه دارم که بیارم. هرچه بادا باد !
خرما- لیمو عمانی-زرشک-سوهان-گز-پسته-آب نبات هل دار-باقالی خشک- قند شکسته-زعفران-نقل بیدمشک - دارو-البته از هرکدام مقداری نه خیلی زیاد !
نمیدونم میشه عرق نعنا هم آورد یا نه ؟
دفعه قبل که ما اومدیم اصلا و ابدا بارامون رو نگاه نکردن !
در شیکاگو بیشتر برنجها آمریکایی است که گمان کنم در کل کشور اینطور باشد چون آمریکا از تولید کنندگان بزرگ برنج دنیاست و برنج ایرانی هم که روی گونی نوشته برنج زعفرانی و برنج استخوانی و برنج صدری ایرانی هستند.
عرق نعناع هم که عرق نعنای آمریکایی که تغلیظ شده و بسیار معطر است در دنیا معروف است و حتی در ایران هم به قیمت هر بطر یک لیتری سی هزار تومان به فروش می رود.
از طرف دیگر چون بردن مایعات در داخل بار به هواپیما ممنوع است نمی توانید عرق نعناع بیاورید.
می توانید هسته خرما را جدا کنید که هم گیر ندهند و هم وزن کمتری داشته باشد.
لیمو را هم می توانید اینجا به صورت تازه تهیه کرده و با کمی حوصله خشک کنید و لیمو عمانی تحویل بگیرید. خود من الان چند تایی دارم و برای درست کردن قرمه سبزی استفاده می کنم. البته سبزی خشکش را از ایران آوردم.
پسته در اینجا ارزانتر از ایران است و البته پسته کالیفرنیاست و گویا تنوع پسته ایران را ندارد و با طعم دهنده ها آن را کمی خوشمزه کرده اند در هر صورت قابل تحمل است. اما اگر خواستید پسته بیاورید مغز کنید یا مغز شده بخرید.
زرشک هم که اصالتا گیاه بومی آمریکاست ولی در اینجا میوه تازه آن را می توانید پیدا کنید که بعد از پختن بسیار خوش مزه می شود.
اگر اشتباه نکنم اسمش کرن بری است.
CRANBERRY
در مورد اسمش مطمئن نیستم ولی از خانواده BERRYهاست
برای سایر موارد نظری ندارم و دوستانی که در سن حوزه هستند بهتر می تونند نظر بدند.