کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اطلاعات مربوط به دریافت نامه دوم (نامه مصاحبه)
(2011-01-12 ساعت 00:04)satusa نوشته:  سلام دوستان
یه موضوع مهمی اتفاق افتاده لطفا کسانی که تجربه دارند نظرشون رو بگویند و اینکه آیا کسی از دوستان دیگه هم هست که اخیرا ایمیل مشابه گرفته باشه؟؟

من مدارک رو هفته پیش فرستادم و دیروز رسیده به دستشون.
چند ساعت پیش از آنکارا یک ایمیل برای من فرستاده اند و نوشتند که به دلیل تغییرات نا خواسته در حجم کاریمون باید تاریخ مصاحبه شما رو عوض کنیم و چند تا تاریخ هم پیشنهاد دادند که انتخاب کنم.
حالا من همه کارها رو کرده بودم و بلیط و هتل و ... رو هم رزرو کردم و تغییر تاریخ، همه برنامه هام رو به هم می ریزه تازه کلی هم باید ضرر تغییر تاریخ بلیط ها و ... رو بدم.

هنوز جوابشون رو ندادم و نظرم اینه که در پاسخ بگم من همه کارهایم رو کردم و تغییر تاریخ برام خیلی مشکل هست و حتی الامکان جابجا نکنند . سپس بگویم که در صورتی که امکان ندارد به ناچار تاریخ های پیشنهادی رو یکیش رو انتخاب کنم.

دوستان لطفا نظرتون رو بگید و راهنمایی کنید:
1. نظر خودم
2. بدون چونه زدن یکی از تاریخ ها رو اعلام کنم

آیا بقیه دوستان عازم مصاحبه چنین ایمیلی گرفته اند؟ اصلا چرا همچین کاری کردند؟؟؟ Sad Sad

satusa جان؛ بهتره یه ایمیل بزنی و توضیح بدی که کارهام رو کرده بودم ولی اگه امکان نداره تو همون تاریخ مصاحبه داشته باشم پس تو این تاریخ راحتترم (یکی از تاریخ های پیشنهادی سفارت). موفق باشی

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: satusa ، armido ، arshida ، maaref ، najibi

پیام‌های این موضوع
RE: اطلاعات مربوط به دریافت نامه دوم (نامه مصاحبه) - توسط rayan.s - 2011-01-12 ساعت 00:14

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان