(2011-01-11 ساعت 17:52)frozen mind نوشته: خب، دوستان عزيز، مثل اين كه اين عقبگرد ويزا بولتن ابعاد خيلي بزرگتري داشته و ما (يعني من!) نمي دونستيم!
قضيه اينه كه در جديدترين آپديت جدول كليرنس به تاريخ 11 ژانويه 2011، يك همچين توضيحي اومده كه جديده و قبلا نبوده:
Administrative Process Status for Immigrant Visa Applicants
IMPORTANT NOTICE: As of January 1, 2011 there has been retrogression preference cases (F1,FX,F2A,F2B,F4,F3) Even if your case number is announced in the below list, please check your whether your priority date is current from http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._5212.html before coming to our office
.
من اينطور مي فهمم كه يعني اگر كسي شماره پرونده اش در ليست مذكور باشه ولي به خاطر عقبگرد ويزابولتن، كارنت نباشه، ويزا بهش نميدن!!!
فكرشو بكنين، طرف تمام مراحل رو پشت سر گذاشته، مصاحبه هم شده، حتي جواب اف بي آي چك هم اومده، اما حالا كه مي خواد بره ويزاشو بگيره، بايد صبر كنه تا كارنت بشه!
اينجاست كه بايد بار ديگه در اين مهاجرسرا با اطمينان بگم كه: «ويزا بولتن فصل الخطاب است».
نظر دوستان در اين باره چيه؟ اميدوارم من اشتباه فهميده باشم و قضيه اينطور نباشه!
در درجه اول frozen mind عزیز ممنون که این قدر پی گیری میکنی و ما رو در جریان می گذارری
. به نظر من هم ویزا بولتن فصل الخطاب هست و این حقیقتی بسیار تلخ و ناگوار برای همه افرادی هست که بعد از سالها انتظار و در حالی که همه چیزو حل شده می دونستند . و دیر یا زود باید با این حقیقت کنار بیایم.
البته میشه امیدوار بود که با توجه به عقب گرد فعلی ویزا بولتن این راهکاری هست که فعلا کارمندان سفارت آنکارا برای خودشون تعیین کردند و بعد از تغییر مجدد ویزا بولتن اونها هم کارهاشون رو به حالت عادی تغییر بدهند.
تنها راهی که داریم اینه که منتظر بمونیم و دعا کنیم ویزا بولتن هر چه سریع تر به تاریخ های قبلیش برگرده...................................
یادتون باشه که تا 4-5 روز دیگه ویزا بولتن فوریه اعلام میشه ......
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم