(2011-01-13 ساعت 18:21)bbboys1981 نوشته: البته این متنی که بالای جدول کلیرنس زده,شاید مربوط به این داستانی هستش که آزاده عزیز فرمودن:
IMPORTANT NOTICE: As of January 1, 2011 there has been retrogression preference cases (F1,FX,F2A,F2B,F4,F3) Even if your case number is announced in the below list, please check your whether your priority date is current from http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._5212.html before coming to our office.
ولی خوب گفته ویزاهای F!.نمیدونم.من که قصد دارم اسفند برم ولی یه جوری باید از خود سفارت بپرسیم که کی بیایم.
خوب عزیزان؛ منم که میگم محدودیت فوق مربوط به ویزای لاتاری نیست. اگه بود خوب تو همین سایت مینوشتن.(ویزا لاتاری از نوع DV میباشد.امروزم که سفارت باز بود با کسی هم تعارف نداشتن ) بعدشم من که ویزام رو گرفتم استرسی ندارم. و محدودیت صدور ویزا لاتاری که مربوط به 50000 تاست و محدودیت ماهانه نداره و وقتی کیسی کلیر میشه دیگه نمیگن محدودیت داریم تو صدور ویزا. دلیل شلوغی 5شنبه ها هم اینه که برگ زرد ویزاهای غیر اقامتی فقط تو 5شنبه تحویل گرفته میشه. موفق باشید.
پ.ن: دلیل اینکه خواسته کیسهای خانوادگی قبل رفتن ویزا بولتن را چک کنند اینه که تاریخ کارنت شده ها را سفارت یکدفعه به یکسال قبل برگردوند و حالا کیسهایی که کلیر شدن ولی با شرایط جدید کارنت نشدن، نباید برن برای اخذ ویزا..
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .