کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2011-01-17 ساعت 12:58)saman33 نوشته:  
(2011-01-17 ساعت 03:50)Zoso نوشته:  
(2011-01-17 ساعت 02:55)saman33 نوشته:  
(2011-01-17 ساعت 02:33)Zoso نوشته:  میشه از روی عکسی که ضمیمه کردم بگین محل مطب دکتر و سفارت رو درست علامت زدم یا نه؟
و اینکه درب سفارت کدوم طرفه؟ توی همون خیابون شمالی میشه یا توی خیابون غربی؟(شایدم خیابون شرق سفارته؟)

اها راستی از هتل ددمان تا مطب دکتر ظاهر یه 3 کیلومتری راه هست. عاقلانه ست پیاده بریم یا نه؟
درسته. اگه اشتباه نکنم شمالی

Smile فکر کنم دیگه سوال کم اوردید Smile خودتون چی فکر می کنید؟؟؟ مسیر هتل ددمان تا سفارت خیلی سرراسته. ولی خوب اگه خواستید برید روز قبلش اون مسیرو برید.

جزو اخرین تلاشهای قبل سفره Big Grin بالاخره بلیت هواپیماست و هواپیمای قدیمی و کلی کوه و دره که منتظر ما نشستن Big Grin
zoso جان امیدوارم که خبر خوب ویزای یکضربتونو فقط بشنویم. موفق باشید
zoso عزیز من وهمسرم که تقریبا میانسال هستم در تمام مدتی که هتل ددمان بودیم مسیر رفت و آمدمان تا مطب دکتر اونگان با پای پیاده بود .شاید6باراین مسیر را طی نمودیم وخیلی هم لذت بردیم.البته اگربچه کوچک نداشته باشید پیاده روی کنید بهتره مسیرش هم دیدنی ودارای فروشگاههای شیک هست ولی توصیه میکنم از این فروشگاهها خرید نکنید چون خیلی گران است برای خرید ازفروشگاههای اطراف میدان کیزیلای استفاده نمایید. آیا روز سه شنبه نوبت مدیکال دارید؟
تشکر کنندگان: frozen mind ، armido ، Zoso ، emankh101 ، hasti_banoo ، rayan.s ، DLT ، free_free

پیام‌های این موضوع
سفر به ترکیه - توسط msharif8665 - 2010-11-29 ساعت 03:20
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط hossein93 - 2011-01-17 ساعت 19:18

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان