امروز GREEN CARDمن پس ۲۳ازروز از ورودم به آمریکا به دستم رسید.به همراه یک نامه که در آن نوشته شده باید به همراه GREEN CARDنگهداری شود.البته اهمیت دریافت SSNدر بدو ورود ازGREEN CARD هم بیشتر است چون برای اکثر کارهایتان به SSNبیشتر از گرین کارت نیاز دارید.یکی از بهترین تفریحات سالمی که در آمریکا باید حتما به لیست فعالیتهای روزمره خود اضافه کنید رفتن به باشگاه است.در اینجا باشگاههای زنجیرهای زیادی وجود دارد مثل ASPENکه دارای استخر سالن FITNESSو چندین سالن برای بسکتبال بدنسازی و.. میباشد ویا ANYTIME FITNESSکه غالباً دارای سالنهای کوچک و فقط فیتنس و بدنسازی است.نکته جالب اینجاست که وقتی عضو یکی از آنها شدید میتوانید در تمامی شعبههای آنها در هر ساعتی از روز که بخواهید تمرین نمائید.از آنجایی که تمامی آنها دارای یک FREE TRIALیا در واقع یک هفته امکان استفاده مجانی هستند میتوانید تا مدت حداقل یک ماه به باشگاههای مختلف مراجعه کرده و با تکمیل فرم مربوطه و دریافت VIP CARDمجانی ورزش کنید.هزینه عضویت در این باشگاهها حدود ۴۵$در ماه میباشد.وقتی ساعت ۱۸ به بعد به gymمیروید با ازدحام زیادی از مردم از جوان تا پیر مواجه خواهید شد که پس از کار برای حفظ سلامتی و میزان نگاه داشتن هیکل روانه باشگاه شده اند و مشغول عرق ریختن هستند.
اگر مثل من جزو علاقمندان فیلمهای روز هستید هم بهترین تفریح روزهای آخر هفته رفتن به سینما است .سینماهای آمریکا نیز زنجیرهای و بهترین و بزرگترین آنها AMCاست که غالباً در مراکز خرید یا MALLوجود دارد.مثلا در اکلاهما سیتی AMC در QUAIL SPRING MALLدارای ۲۴سالن نمایش است که به طور همزمان به نمایش چندین فیلم جدید میپردازد.بهای فیلمهای معمولی ۶$و فیلمهای 3D 11$که البته فیلمهای سه بعدی در یکFORMATبا تصویر بهتر و عمیقتر نیز به نام 3D IMAXارایه میشود که کمی گرانتر است.البته سینماهای دیگری نیز درDOWNTOWN هستند که کمی ارزانترند و یا سینماهایی که فیلمهای قدیمی تر متعلق به چند ماه پیش را به قیمت ۱$نمایش میدهند.در هر حال دیدن یک فیلم اکشن مثل GREEN HORNETبا تصویر 3Dو صدای SURRONDروی پرده عریض تجربهای جالب و فراموش نشدنی است که به همه شما توصیه میکنم.
اگر مثل من جزو علاقمندان فیلمهای روز هستید هم بهترین تفریح روزهای آخر هفته رفتن به سینما است .سینماهای آمریکا نیز زنجیرهای و بهترین و بزرگترین آنها AMCاست که غالباً در مراکز خرید یا MALLوجود دارد.مثلا در اکلاهما سیتی AMC در QUAIL SPRING MALLدارای ۲۴سالن نمایش است که به طور همزمان به نمایش چندین فیلم جدید میپردازد.بهای فیلمهای معمولی ۶$و فیلمهای 3D 11$که البته فیلمهای سه بعدی در یکFORMATبا تصویر بهتر و عمیقتر نیز به نام 3D IMAXارایه میشود که کمی گرانتر است.البته سینماهای دیگری نیز درDOWNTOWN هستند که کمی ارزانترند و یا سینماهایی که فیلمهای قدیمی تر متعلق به چند ماه پیش را به قیمت ۱$نمایش میدهند.در هر حال دیدن یک فیلم اکشن مثل GREEN HORNETبا تصویر 3Dو صدای SURRONDروی پرده عریض تجربهای جالب و فراموش نشدنی است که به همه شما توصیه میکنم.