2011-02-05 ساعت 02:13
(2011-01-27 ساعت 18:21)User نوشته:(2011-01-27 ساعت 10:35)usa نوشته: User عزيز سلام
الان مثل دانه ذرتي هستم كه مايتابه بالا پايين ميپره ............... اگه admin عزيز اجازه بدن و دوستان تمايل داشته باشن ميتونيم يه برنامه ريزي جامع و خوب براي گردهمايها داشته باشيم .........حالا تا نظر admin عزيز و مديران محترم چي باشه
متشكرم
usa عزيز مرسي از لطف شما.
در مورد از سرگيري دو باره گردهمايي نه تنها نظر من بلكه بسياري از دوستان بر مفيد بودن گردهمايي اتفاق نظر دارند. همه ميدونيم كه وجود گردهمايي باعث تبادل بهتر اطلاعات ميشه و شايد هم دوستي هاي مجازي محكمتر بشه.
من صرفا ارسال ادمين سايت رو انجا نقل قول مي كنم:
(2010-11-10 ساعت 01:12)admin نوشته: اعضای محترم انجمن
برای گردهمایی حضوری حدود 100 نفر اعلام آمادگی کرده اند. این تعداد بسیار بیشتر از نفرات حاضر در گردهمایی های قبلی بوده است. با توجه به شرایط فصلی گردهمایی باید در فضای بسته انجام شود و بررسیهای اولیه نشان می دهد پیدا کردن مکانی که امکان پذیرایی از این جمع را داشته باشد امکان پذیر نیست. حتی در صورت پیدا شدن مکان مناسب بعید است بدون امکانات صوتی مناسب بتوان صحبتها و گفتگوهای یک جمع بزرگ را جهت دهی و جمع بندی کرد. یکی از پیشنهادها برای حل این مشکل محدود کردن دعوت شدگان به اعضای با شماره کیس پایین بود که به دلیل تبعیض آمیز بودن و ایجاد مشکلات بعدی پذیرفته نشد. بنابراین ضمن پوزش از همه کسانی که برای شرکت در گردهمایی اعلام آمادگی کرده اند برنامه گردهمایی لغو می گردد. به نظر میرسد در آینده با روند رو به رشد تعداد اعضای سایت امکان برگزاری گرد همایی های حضوری وجود نداشته باشد.
با تشکر
اميدوارم در آينده شرايط به گونه ايي تغيير كند كه به سادگي امكان برگزاري گردهمايي هاي دوستان فراهم باشد.
مديران عزيزبااجازه
البته برای دوستان تهرانی پيشنهاد میکنم کيس نامبرهایی که کارنت شده اند ويا نزديک به کارنت شدن هستن دعوت به گرده همایی بشن و خوداين دوستان بعداز مصاحبه ميتونن برای سری بعدی توضيح سفرخود را بدن بنابراين تعداد دعوت شده ها برای هر گردهمایی زياد نخواهد بود انشاا...
موفق باشيد