(2011-02-06 ساعت 14:20)javidk نوشته: دوستان عزیز اگه ممکنه شماره تلفن و آدرس KLM رو اینجا بزارید.بفرمایید آقا جاوید
حداقل بریم واسه حاج خانم بلیط بگیریم تا ببینیم تکلیف ما چی می شه!
تهران-ولیعصر- روبروی پارک ملت-برج سایه - طبقه دوم (کنار هواپیمایی قطر)
تلفن:22044757
ما دعا میکنیم شماو حاج خانم با هم راهی بشید

(2011-02-06 ساعت 14:21)Baabak نوشته: به سلامتی. امیدوارم سفر خوب و خوشی داشته باشید.ممنون بابک جان از توجهتون
فقط نکته ای به ذهنم میرسه گفتم شاید براتون مفید باشه. پرواز فعلی شما دارای سه پرواز یا دو توقف هستش و اساساً اگر با هر ایرلاین دیگه ای می خواستید بگیرید همینطور بود چون هیچ ایرلاینی پرواز مستقیم به سن دیگو نداره. ولی از آنجا که از فرودگاه لس آنجلس (LAX) تا سن دیگو حدود 2 ساعت با ماشین راهه، می تونستید یک بلیط با دو پرواز یا یک توقف بگیرید و از فرودگاه تا سن دیگو رو با ماشین برید. فکر می کنم اینجور، زمان انتظار کوتاه تری خواهید داشت و کمتر خسته خواهید شد. ضمن اینکه هزینه بلیط هم کمتر خواهد شد. البته اگر کسی دنبال شما نمیاد باید تاکسی بگیرید که نمی دونم چقدر میشه ولی فکر کنم حدود همان مابه التفاوت قیمت بلیط بشه.

والا هنوز داریم بررسی میکنیم و فعلا فقط رزرو کردیم ولی تا جایی که من تا حالا فهمیدم با در نظر گرفتن 4 تا چمدون ، دو تا ساک ، ترافیک ، هزینه تاکسی ( shuttle و train و حتی اتوبوس هم داره ولی با چمدون و بار و بندیل سخته واقعا) ، خستگی سفر تا لس آنجلس و زمان ، زمینی رفتن هم ظاهرا یه کم مشکله.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...