کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
خیلی از دوستان پیام خصوصی میدن و من راهنمایشون میکنم ولی دوستان دقت کنید که پروازهای ک ال ام بسوی آمریکا با تاخیر انجام میشه هواپیما از آمستردام به جنوب اروپا آتن میاد و از اونجا به سوی آمریکا پرواز میکنه برای سوختگیری این کار انجام میشه .

دنبال چند دلار ارزونتر نباشید ( فیلم کلینت ایست وود بخاطر یک مشت دلار کمتر ) بدنبال این باشید که با بهترین ایرلاین از لحاظ آرامش و آسایش یک سفر خوب داشته باشید با هر ایرلاینی سفر نکنید من تا اونجایی که بتونم به دوستان کمک میکنم شما دوستان هم دنبال بعضی از ایرلاینها ماننده ایرفلوت با ترکیش نباشید اروپایها این 2 ایرلاین را قبول ندارن .

من در آپریل عازم لس آنجلس هستم البته سیاتل هم میتونم برم . اگه لس آنجلس برم با امارات میرم اگه سیاتل برم با ک ال ام .

درخدمت شما دوستان گرامی هستم
تشکر کنندگان: emankh101 ، success ، GHANARI ، frozen mind ، maxsupermax ، AmericanHamid ، javidk ، Lamborghini ، usa ، mitr.p ، California ، tata63

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط mr.amir - 2011-02-06 ساعت 22:03

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان