(2011-02-11 ساعت 19:21)rasarasa نوشته:(2011-02-11 ساعت 18:16)Hojjat نوشته: چند جواب:ممنون از جواب شما و حضور همیشه فعالتان.
(۱) مشکل فنی که مطرح کردید رو یک نفر دیگه هم اخیرا به من گفت و هنوز نتونستم علتش رو پیدا کنم اما سعی میکنم در طی این آخر هفته پیدا و رفعش کنم.
(۲) در مورد مدیران غیر فعال، اگر مشخص کنید چه کسانی هستند ممنون میشم.
حجت
اعلام مدیران غیرفعال از سوی من یا هرکس دیگر کار درستی نیست ، خودتان هم حتما تعدادی از این افراد را میشناسیدو فکر نمیکنم خلع درجه شدنشان هم زیاد برایشان ناراحت کننده یا حتی مهم باشد چون اصولا تعدادی از آنها دیگر در سایت فعال نیستند و یا سالی ماهی یکبار فقط یک سرکی میکشند ببینند چه خبر است. طبیعیست که اعضای فعال این سایت که بخش عمده ای از آنان در فکر لاتاری یا برنده لاتاری هستند، وقتی در ایران هستند و هزار سوال مهاجرتی دارند ویا قبل از جاافتادن در آمریکا به خاطر نیاز و سوالاتشان و یا به اشتراک گذاشتن تجاربشان فعال شده و بعد از رسیدن به شرایط استیبل و برطرف شدن مشکلات و عادی شدن زندگی ،حضورشان کمرنگ یا بی رنگ میشود .
من تقریبا با اکثر مهاجرسراییان یکسال اخیرِ لس انجلس رابطه دارم که همگی قبلا از اعضای فعال بوده اند و حضور مداوم داشته اند و اصلا از همین سایت همدیگر را پیدا کرده ایم ،ولی بارها شده که از من با تعجب میپرسند اااا تو هنوز مهاجرسرا میری؟!! یعنی اینکه این سایت با تمام خوبیهایش و دینی که به گردن ما دارد برای افراد تاریخ انقضا دارد و البته این امربا توجه به موضوع سایت کاملا طبیعیست و نمیشود از مردم توقع داشت تا ابد به چیزی که دیگر دوره اش برایشان تمام شده پایبندبمانند. بنابراین همانطور که حتما خودتان هم متوجه شده اید تعدادی از مدیران 2010 و2009 وماقبل که از بچه های لاتاری بوده اند و یا حتی از بچه های لاتاری نبوده اند و از ایران یا کشورهای دیگر فعالیت داشته اند ،تعدادیشان دیگر حتی سری به سایت نمیزنند ، در حالیکه برنده شدگان 2011 و اعضای جدیدتر در حال حاضر حتما تعداد زیادی عضو فعال دارند .که من چون به تاپیکهای مربوط به آنها نرفته ام هیچکدام را نمیشناسم (پس نمی توانم کسی را پیشنهاد دهم صدرا جان)
بنابراین میشود مدیران ناپدید 2009 و 2010 را خلع درجه نموده و از افراد 2011 و جلوتر استفاده نمود و پس از اینکه این سایت برای این افراد هم تمام شد، با اطلاع قبلی و کاملا محترمانه نه اینکه بی خبر ،لفظ مدیر را از جلوی اسمشان برداشت و به افراد جدیدتر داد.البته باید مدیران فعال قدیمی که به هردلیلی مهاجرسرا برایشان اکسپایر نمیشودرا سفت چسبید که چنین افراد بامرام و با تجربه ای وجودشان خیلی پر ارزش است و واقعا باید تشویق نامه بگیرند از جمله خود شما و آقای ناظم.
دریافت اجازه اقامت یا ویزا در هر کشوری تنها گامی اول از یک سفر پرفراز و نشیب است. شخصا از موفقیت مهاجرسرا در ایجاد زمینه همفکری برای پرکردن فرمها و مصاحبه و برخی موارد دیگر خرسندم و این موفقیت را مدیون همت جمعی اعضا و مدیران سایت می دانم، اما مهاجرسرای فعلی برای من بسیار متفاوت از مهاجرسرای ایده آل است. امیدوارم تالارهای ثبت نام لاتاری و پیگیری مراحل آن که در حال حاضر فعال ترین قسمتهای انجمن هستند در آینده نسبت به تالارهای زندگی در آمریکا، زندگی در اروپا و سایر کشورها، کاریابی برای مهاجران، ادامه تحصیل، فرزندان و مهاجرت و ..... بخشی ناچیز محسوب شوند. این مهم هم فقط با مشارکت جمعی مخصوصا از طرف دوستان قدیمی تحقق پیدا می کند. همانطور که آیندگان با خواندن سفرنامه ها و تجربه های مصاحبه اشتباهات کمتری خواهند داشت و راحت تر ویزا خواهند گرفت، همین دوستان با خواندن تجربه های دوستان قبلی در مورد انتخاب محل زندگی، کاریابی، یافتن محل سکونت، مسائل آموزشی فرزندان، بیمه، رانندگی و ..... اشتباهات کمتری مرتکب شده و چه بسا در هزینه ها صرفه جویی کنند. مهاجرسرای فعلی تا حدودی مسافرسراست ولی با همت جمعی می توان آن را به شرایط ایده آل نزدیک کرد.
لطفا هرگونه سوال مرتبط با موضوعات مهاجرت را در انجمن مطرح کنید، از پاسخ به پیامهای خصوصی و ایمیل در موارد فوق معذورم
".We do not inherit the Earth from our Ancestors, we borrow it from our Children"