کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2011-02-12 ساعت 10:39)usa نوشته:  
(2011-02-10 ساعت 19:04)frozen mind نوشته:  
(2011-02-10 ساعت 17:10)suntino نوشته:  سلام به همه دوستان. من قصد دارم براي سفر به آمريكا سه تار خودم رو هم ببرمBig Grin مي خواستم از دوستان بپرسم كه آيا كسي سابقه بردن سه تار به آمريكا رو داشته چون من نمي دونم كه با چمدون بايد تحويل بدم يا اينكه با خودم داخل هواپيما ببرم. پيشاپيش تشكر از راهنمايي دوستان

قبلا دوست عزیزمون khashayar6310 هم همین مساله رو مطرح کردن. ایشون نکته ای رو از قول یکی از دوستاشون نقل کردن و نتیجه گرفتن که ساز را باید با خودتون ببرین داخل هواپیما. ارسال شماره 191 در این تاپیک رو مطالعه کنین.

mr.amir عزيز سلام
نظر شما چيه در اين مورد چيه حالا اونجا مهد گيتار هستش و اگه دوستان گيتاريست سازشون نبرن مهم نيست اما كسي مثل من كه سازش سنتي هست اونم تنبور بايد ساز خودمون ببريم چون ساز سنتي با اصالت اونجا گير نمياد يعني بعيد ميدونم گير بياد لطفا راهنمايي بفرماييد

متشكرم
-------------------------------------------

دوست عزیز .

من زمانی که با ک ال ام همکاری داشتم دوستانی بودن که ویلن یا سنتور / فلوت باخودشون میبردن از تهران به آمستردام درباره تنبک یا تنبور / تیمپو و....... چیزی نمیدونم شما بهترین کاری که میتونید انجام دهید با یکی از ایرلاینها یا اگه بلیط تهیه کردین حتما بپرسید که آیا میشه با خودتون ببرید ولی تا اونجایی که من میدونم میشه اگه ابعادش کوچک باشه با خودتون میتونید تو هواپیما ببرید . بهتره که از ایرلاین مربوط که میخواهید بلیط بگیرید سوال بفرمایید .

تشکر کنندگان: javidk ، armido ، frozen mind ، usa ، suntino ، maaref ، Lamborghini ، goli20 ، peyman74 ، California

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط mr.amir - 2011-02-12 ساعت 11:37

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان