2011-02-14 ساعت 09:22
ما هفته پیش وارد امریکا شدیم. ایالت آریزونا . دو تا چمدان خوراکی داشتیم. هیچ مشکلی پیش نیامد. هیچ چیز هم واکیوم نبود. همان بسته بندی خودش را داشت. چیزهایی که آوردیم عبارت است از گز، سوهان، پسته، بادام، باسلوق، آلبالو خشکه، لواشک، گردو، انجیر خشک، زعفران، نقل، پشمک. دیگه یادم نمیاد. ولی من در فرمی که توی هواپیما دادن قسمت خوردنی را تیک زدم که اگه بءدن دچار مشکلی شدم بگم که من که قبلا گفته بودم . وقتی در فرودگاه چمدانها از ایکس ری رد شدن یکی از چمدانها که پر از پسته بود راحت رد شد ولی سر یکی دیگه ازم پرسید چیزی بو داده آوردید من هم گفتم نه. نمی دونم . پلیس هم به ان یکی گفت یا بو داده نیست یا نمیدونه. گفتن بازش کن. چمدان را هم در فرودگاه ایران بسته بندی کرده بودیم چون قفلش را نداشتیم. همان چمدان را باز کردن. اولین چیز هم لواشک بود که مال جاده چالوس بود ، منظورم اینه که اصلن بسته بندی خاصی نداشت ، گفت این چیه گفتم یک چیز ترش به شوخی گفت حیوان که نیست گفتم نه. باقی خوراکیها را هم دید و گفت وای اینا هم که همه سوغاتی هستن. در نتیجه این اتفاق که میگویید نمیزارن عجیبه چون من همه چی آوردم .
برای سوغاتی هم زعفران خیلی خوبه . و باقیه خوراکیها. البته اینجا فهمیدم که صنایع دستی ایران را هم اینجا خیلی دوست دارن نه فقط ایران که هند و تو این مایه ها . والی من اصلن نمیدونستم و هیچ چی نیاوردم .
برای سوغاتی هم زعفران خیلی خوبه . و باقیه خوراکیها. البته اینجا فهمیدم که صنایع دستی ایران را هم اینجا خیلی دوست دارن نه فقط ایران که هند و تو این مایه ها . والی من اصلن نمیدونستم و هیچ چی نیاوردم .