کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2011-02-15 ساعت 11:18)samira t نوشته:  
(2011-02-15 ساعت 10:48)apoornaki نوشته:  
(2011-02-15 ساعت 00:24)behzadb57 نوشته:  سلام

در مورد تلفن همراه به این نکته توجه کنین که هم income و هم outcome براتون دقیقه میندازه و دوستان معمولا با این مشکل پیدا می‌کنن

من simple mobile گرفتم که از آنتن t-mobile استفاده می‌کنه و unlimite talk and text قیمتش هم ۴۰ $ که ۱۰$ برای راه اندازی azm گرفت شد ۵۰ تا

در ضمن income intenational هم داره
دوست عزيز...من T-Mobile ميخوام بگيرم كه از ايران بتونند باهام تماس بگيرند....يعني 80% تماسهاي من از ايران است....شما چه planي را پيشنهاد ميكنيد؟ (ترجيحا Refill يا monthly)
ببینید برای خطوط pay-as-you-go /plan‌های ۲۰ ۳۰ ۵۰ و ۷۰ دلاری هست که ۲۰ به درد نمی‌خوره. اگه فکر می‌کنید کمتر از ۱۵۰۰ دقیقه در ماه با تلفنتون صحبت می‌کنید و text میزنید( این ۱۵۰۰ هم شامل text(/income+/outcome) هم شامل مکالمه(income+outcome) می‌شه) /plan ۳۰ دلار رو انتخاب کنید.در غیر این صورت از /plan ۵۰ دلاری که نا محدوده ( فقط شما نمیتونید outcome abroad داشته باشید). باز اگر علاوه بر این زیاد از وب استفاده می‌کنید میتونید از plan ۷۰ دلاری استفاده کنید چون ۵۰ دلاری اینترنتش خیلی‌ محدوده.حالا تصمیم با خودتونه.

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم

مرسي از راهنمائيتون...من فقط ميخوام مطمئن شم كه با plan 30$ تماس از ايران (يا تماس با ايران) برام ممكنه يا نه؟ يعني international call هم داره يا اصلا اين simcard ها فقط يراي تماس داخل US است؟
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
تشکر کنندگان: jan

پیام‌های این موضوع
مهلت مدیکال - توسط mosafer2 - 2010-04-25 ساعت 09:06
RE: مهلت مدیکال - توسط mosafer2 - 2010-05-01 ساعت 08:55
RE: مهلت مدیکال - توسط mimi - 2010-05-03 ساعت 14:42
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط apoornaki - 2011-02-15 ساعت 11:48

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان